Nimic la nimic între Dunărea și CS Mioveni. Mihalcea și Pelici s-au mulțumit cu câte un punct

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 12:24 Campionat

La prima lor confruntare directă, Dunărea Călărași și CS Mioveni au remizat fără goluri pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași. Meciul ce a contat pentru etapa a 3-a a Ligii 2 a fost sărac în faze de poartă și a oferit puțin spectacol suporterilor prezenți pe stadion.

Meci fără istoric la Călărași între Dunărea și CS Mioveni. O partidă „zgârcită” în faze de poartă în care ambele formații mai mult s-au tatonat. O primă secvență notabilă a avut loc în minutul 28, atunci când Vintilă a șutat puternic de la 12 metri, portarul Lungu era bătut, dar fundașul Șandru s-a aruncat la sacrificiu și a respins în corner. Gazdele au avut și ele o fază bună de a înscrie, însă Croitoru a fost la post în fața lui Licu, la un șut pe colțul scurt.

Singura ocazie periculoasă a „spartanilor” lui Adrian Mihalcea s-a consumat în minutul 58, atunci când căpitanul Panait a reluat pe spate cu capul o minge centrată din lovitură liberă, dar Croitoru a scos salvator de lângă bara colțului lung.

Tot în partea secundă a jocului, Vișa (78) l-a lovit cu cotul în cap pe Mareș într-un duel aerian, fundașul Mioveniului fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Chiar și în inferioritate, argeșenii au rezistat fără gol până la finalul meciului și au plecat cu un punct de la Călărași.

Cele două formații au câte patru puncte după primele trei etape din liga secundă, Dunărea ocupând acum locul 10 în clasament, iar Mioveniul pe cel de-al 12-lea.

DUNĂ‚REA CĂ‚LĂ‚RAȘI – CS MIOVENI   0-0

C. Lungu – Ibrian, Bg. Panait (cpt.), Șandru, S. Ilie – Kanda (V. Balint ’76), P. Radu (Mareș ’46), Ov. Popescu, R. Licu – Ciocâlteu (Sil. Matei ’65), Dobra
Rezerve neutilizate: G. Popa – Țenea, V. Petre, M. Ștefan
Antrenor: Adrian Mihalcea

Fl. Croitoru – Tirică, Vișa, I. Stoica, Ed. Stoica – Boboc, Biceanu (Gugu ’81) – Rădescu (Ed. Florescu ’90+2), Năstăsie, Ayza (cpt.) – M. Vintilă (M. Staicu ’56)
Rezerve neutilizate: Oct. Popescu – Șchiopu, V. Mazilu, Iamandi
Antrenor: Alexandru Pelici
Eliminat: Vișa ’78 (cumul de cartonașe galbene)

Stadion: „Ion Comșa” (Călărași); Arbitru: Cătălin Marian Pană (București); Asistenți: Daniel Vlase (Slobozia Conachi) și Florian Alexandru Vișan (Galați).

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 22 Aug. 2016, 12:24 Campionat
Pe aceeași temă