Niculescu: „Nu reușim să spargem bariera meciurilor din deplasare”

Mihai Andries 28 Sep. 2013, 23:53 Campionat
Niculescu:**

La conferința de presă de după egalul dintre CS Mioveni și CSM Râmnicu Vâlcea, tehnicianul oaspeților a recunoscut că echipa sa are un blocaj în ceea ce privește meciurile pe care le joacă în deplasare. Legat de meciul de azi, încheiat cu scorul de 0-0, Claudiu Niculescu s-a plâns și de sterilitatea compartimentului ofensiv al echipei sale.

„A fost un joc tacticizat de la început până la sfârșit. Am avut avantaj numeric din minutul 50, dar nu am reușit să concretizăm, pentru că și gazdele s-au mobilizat. Am dominat jocul, dar steril. Am avut și bară, dar una peste alta, rezultatul este echitabil. Felicit băieții pentru efortul depus, atât s-a putut. Suntem în grafic, avem plus doi la adevăr, dar nu reușim să spargem bariera meciurilor din deplasare. La prima impresie, am părea mulțumiți cu acest rezultat, dar am avut o repriză un om în plus. După aspectul jocului, nici noi, nici ei, nu meritam victoria. Mergem mai departe, ne așteaptă meciul cu Bistrița. Obiectivul nostru este play-off și încercăm să atacăm apoi promovarea. Ne-am dorit mai mult de la acest joc, dar ăsta e fotbalul și atât am putut azi.” a declarat Claudiu Niculescu.

Mulțumit de Briceag și Cârstoiu

Întrebat de ziariștii argeșeni despre cei doi jucători veniți în această vară de la echipa din Trivale, Niculescu a avut comentarii pozitive despre ei. „Sunt destul de mulțumit de Briceag, sunt convins că poate și mai mult. El a început pregătirea în august și nu este la potențialul maxim. Cârstoiu, în schimb, a venit accidentat, este refăcut total, dar astăzi am făcut alte schimbări tactice” a declarat Claudiu Niculescu

                                 

 

Articol scris de Silviu MIHAI

 

Mihai Andries 28 Sep. 2013, 23:53 Campionat
Pe aceeași temă