Niculescu: „Astfel de meciuri se câștigă cu sufletul”

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 14:48 Campionat
Niculescu:**

Etapa a VI-a a campionatului Ligii a II-a le va programa pe cele două echipe bihorene FC Bihor și Luceafărul Felix să se întâlnească în meci direct în acest sfârșit de săptămână. Meciul se va disputa sâmbătă de la ora 15 pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” și va fi transmis în direct de canalul tv Digi Sport.

FC Bihor vine după o înfrângere usturătoare la Drăgășani, cu Damila Măciuca, scor 0-3, în timp ce Luceafărul se va prezenta la joc după o victorie pe care a repurtat-o pe teren propriu, în runda precedentă, cu FC Maramureș. Pentru antrenorul Claudiu Niculescu va fi primul joc de pe teren propriu de când a preluat banca tehnică a FC Bihorului. Partida reprezintă derby-ul județului Bihor și se constituie într-o reeditare a jocului din debutul actualului sezon, când, în Cupa României, FC Bihor s-a impus la loviturile de departajare.

Ambele echipe vor merge la victorie, după cum declară cei doi antrenori. „Este un meci foarte greu, așa cum este orice derby. Cunosc cel mai bine ceea ce înseamnă un derby și în astfel de meciuri se câștigă cu sufletul. Sper că și băieții au înțeles acest lucru și se vor mobiliza la maxim pentru a câștiga meciul de sâmbătă. După ce în ediția trecută FC Bihor a terminat la egalitate și apoi a pierdut cu Luceafărul, ar fi cazul ca și echipa noastră să câștige acest derby”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Claudiu Niculescu.

Sursa: FC Bihor

Mihai Andries 05 Oct. 2012, 14:48 Campionat
Pe aceeași temă