Nicolae Dică, OUT de la Campionii FC Argeș! Anunțul oficial: „Echipa va fi condusă de Valentin Năstase”

Octavian Vasilescu 07 Oct. 2019, 16:07 Campionat
Nicolae Dică, OUT de la Campionii FC Argeș!** Anunțul oficial:

Nicolae Dică a plecat din nou de la FC Argeș. Clubul a făcut anunțul în decursul zilei de luni, iar echipa va fi condusă în viitorul apropiat de Valentin Năstase. Mișcarea vine în plin sezon, după doar 10 etape din Liga 2.

FC Argeș a rămas fără antrenor, după ce Nicolae Dică s-a despărțit de echipă. Este a doua plecare a lui „Nic” de la FC Argeș, după ce prima dată renunțase pentru a merge la FCSB.

6 e locul ocupat de FC Argeș în Liga 2, după 10 meciuri jucate și 16 puncte acumulate

„Mulțumim, Nicolae Dică!

În perioada următoare echipa va fi condusă de Valentin Năstase. Alături de Nicolae Dică au plecat și secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca și preparatorul fizic, Dan Didiță.

Vă mulțumim pentru munca depusă și vă urăm mult succes în carieră!”

Nicolae Dică a explicat și desele schimbări pe care le face în echipă în privința primului „11”: „Pe linia de fund am tot schimbat și nu am folosit un „11” la fel trei-patru etape la rând. Am jucat cu un jucător născut 2000, unul 1999 și încă doi născuți 1996. Nu știu dacă mai este vreo echipă cu media asta de vârstă pe linia de fund. Eu risc și îmi place să le dau încredere jucătorilor tineri. Ei trebuie să înțeleagă că eu am încredere în ei. Atunci când intră pe teren trebuie să dea totul. Deocamdată, nu am găsit acel „11” ideal pe care să-l folosesc mai multe etape și să pot să scot un jucător doar atunci când este accidentat sau suspendat. Îmi doresc să fac la FC Argeș o echipă pe care oamenii, atunci când vin la stadion, să o știe pe dinafară. Eu îmi aduc aminte când eram copil, că veneam la stadion și știam primul „11”. Așa îmi doresc să fac și eu, dar nu se poate așa, bătând din palme. Trebuie să avem răbdare. Ne trebuie timp pentru acest lucru”, a spus Nicolae Dică.

 

Octavian Vasilescu 07 Oct. 2019, 16:07 Campionat
Pe aceeași temă