Nicolae Dică la ora debutului… în Liga a II-a

15 Mar. 2012, 11:47 Campionat
Nicolae Dică la ora debutului...** în Liga a II-a

Sosit în această iarnă la Viitorul Constanța, Nicolae Dică se așteaptă la un debut dificil în eșalonul secund, dar speră la un succes care să apropie echipa de pe litoral de obiectiv.

„Sper să fie un început bine pentru mine și pentru echipă și să debutăm cu dreptul. Sper să confirm încrederea acordată și să pun umărul la îndeplinirea obiectivului. De la mine se așteaptă să marchez însă nu țin neapărat, vreau doar ca echipa să câștige.Mă aștept la un tratament special din partea adversarilor, dar sunt obijnuit, și în Liga I eram tratat la fel”, a declarat Dică.

Fostul coechipier al lui Dică la Steaua, Vasilică Cristocea, spune că meciul venirea lui Dică este un câștig mare pentru gruparea constănțeană.
„Dică este un jucător bun cu o vastă experiență și s-a integrat foarte bine în colectiv. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în îndeplinirea obiectivului”, a spus Cristocea.
Cu meciuri jucate în Liga Campionilor, în tricoul naționalei și titluri la activ, Dică devine cel mai titrat jucător care evoluează în Liga a II-a și totodată un exemplu pentru tinerii din curtea grupării patronate de Gheorghe Hagi.

Tânărul atacant, Aurelian Chițu, a declarat că el și colegii săi mai tineri au foarte multe de învățat de la Dică.
„Pentru jucătorii tineri venirea lui Dică este un mare plus. Căpătăm mai multă experiență o dată cu venirea lui la echipă. Cu siguranță noi, cei tineri, avem ce învăța de la jucători precum Vasilică Cristocea sau Nicolae Dică”, a spus Chițu.

Articol de Cristian BANCIU

15 Mar. 2012, 11:47 Campionat
Pe aceeași temă