Niciun localnic din staff-ul Chindiei nu însoțește echipa la Bistrița!

14 Mar. 2012, 21:52 Campionat
Niciun localnic din staff-ul Chindiei nu însoțește echipa la Bistrița!

Situație fără precedent la Chindia Târgoviște, înaintea primului meci din returul campionatului Ligii a II-a: din cei patru dâmbovițeni get-beget aflați în staff-ul tehnico-administrativ, niciunul nu a fost cooptat în delegația care a făcut deplasarea la Bistrița. Concret, în autocarul care a părăsit Târgoviște miercuri la prânz nu au urcat antrenorul secund Adrian Bogoi, directorul tehnic Silviu Dumitrescu, organizatorul de competiții Constantin Ionescu și ofițerul de presă Gabriel Bengea.

Nu vom insista asupra motivelor care stau la baza celor patru absențe, cu precizarea că, dacă în cazul primilor trei, nu s-a pus nici măcar problema deplasării, trasându-li-se alte atribuții (suntem curioși cu ce-o fi fost însărcinat venerabilul Nea Titi Ionescu), ofițerul de presă Gabriel Bengea a refuzat de bunăvoie să însoțească echipa la Bistrița. În aceste condiții, echipa va fi pregătită de cuplul Flavius Stoican – Silviu Ion, ultimul sosit la Târgoviște de aproximativ două săptămâni, evident fără a fi participat la vreunul dintre cantonamentele centralizate din iarnă.

Silviu Dumitrescu și Adrian Bogoi au lăsat echipa pe locul 3 în B2 la finalul turului, niciunul dintre ei nefiind convocat în deplasarea de la Bistrița.

Sursa: ChindiaTârgoviște.ro

14 Mar. 2012, 21:52 Campionat
Pe aceeași temă