„Nici nu mai știu de când nu am mai marcat, sper să o fac etapa viitoare”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Apr. 2013, 02:24 Actualizat: 20 Apr. 2013, 15:52 Campionat
„Nici nu mai știu de când nu am mai marcat,  sper să o fac etapa viitoare”

Deși a venit la Arad doar la începutul acestei săptămâni, Valentin Badea a bifat destule minute în disputa cu Luceafărul Oradea. Fostul stelist recunoaște că nu stă prea bine din punct de vedere fizic, dar asta nu-l împiedică să creadă că o poate ajuta pe UTA în etapele ce urmează.

  „Nu am mai jucat un meci oficial de la Farul, din sezonul trecut. La Buftea am fost doar să mă pregătesc, mi-am plătit singur cantonamentul, dar nu am rămas acolo. Am mai avut apoi și alte contacte și promisiuni, dar nu s-au concretizat și am decis să mă antrenez pentru la vară. A apărut această ocazie, am înțeles că se vrea promovarea, sunt toate condițiile asigurate pentru asta și acum depinde doar de noi dacă vom și reuși. Baza în pregătire o am, dar îmi lipsesc antrenamentele cu echipa, una bună, tânără și motivată”, a spus atacantul, care în cele două zile libere decretate de Falub pentru utiști se va afla pe teren pentru a recupera din decalajul fizic pe care-l are față de colegii săi.

Badea a fost implicat direct în faza ce a produs golul desprinderii „textiliste”, în cel de-al treilea minut al meciului cu orădenii. „A fost penalty, jucătorul advers m-a și tras m-a și călcat. Mi-ar fi plăcut să dau gol, nu să fiu faultat. Apoi, mi-aș fi dorit să bat eu lovitura de la 11 metri, dar regulile erau clare aici. A bătut Laso și a făcut-o foarte bine. Eu nici nu mai știu de când nu am mai marcat, sper să o fac etapa viitoare. Astăzi, nu aveam cum să nu câștigăm la câte ocazii au fost. Am avut și bară și situații de singur cu portarul, trebuia să câștigăm mult mai clar, dar bine că am luat toate punctele până la urmă”, mai afirmă fotbalistul de 30 de ani.

Acesta nu crede că o serie de șase victorii consecutive ar putea fi imposibil de realizat pentru „Bătrâna Doamnă”. „Un meci am câștigat, mai avem cinci. Personal, am mai legat o astfel de serie la Steaua sau Vaslui, nu văd de ce nu s-ar putea repeta și aici. UTA e o echipă bună, de tradiție, care ar merita să joace în Liga 1. Din păcate, am văzut că mai stăm și la mâna altor rezultate, dar datoria noastră este să câștigăm meciurile noastre”, a concluzionat Badea.

„Se observă că nu joacă demult și nu stă prea bine din punct de vedere fizic. Dar, să nu uităm că e un fotbalist cu experiență, care, câteodată, știe să-și creeze situații de gol din nimic. A jucat la un nivel înalt și e foarte periculos în fața porții când îi aduci mingea acolo. Sper să ne ajute în cele cinci meciuri pe care le mai avem de disputat”, a spus și Adrian Falub despre noul său elev.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 20 Apr. 2013, 02:24 Actualizat: 20 Apr. 2013, 15:52 Campionat
Pe aceeași temă