Neguț, omul meciului pentru Chindia în derby-ul cu UTA: „Trebuie să jucăm așa până la finalul campionatului”. Viorel Moldovan: „Băieții au jucat exemplar”

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 18:27 Campionat
Neguț, omul meciului pentru Chindia în derby-ul cu UTA:

Cristian Neguț a fost cel mai bun jucător de pe teren în victoria Chindiei cu UTA, scor 4-2, duminică la prânz, pe stadionul „Eugen Popescu”. Titularizat de Viorel Moldovan în condițiile în care Cristian Cherchez a fost suspendat, atacantul și-a trecut în cont „dubla” cu arădenii, marcând în momente importante ale confruntării, la 0-1 și 3-2.

„A fost un joc dificil. E bine că am câștigat. Trebuie să o ținem pe aceeași linie până la finalul campionatului. Mergem la Clinceni să câștigăm. Trebuie să ne arătăm valoarea în cele două meciuri de foc care urmează, la Clinceni și acasă cu Snagov. Nu e o surpriză  faptul că cele două echipe sunt fruntașe. Au jucători buni…”, a vorbit atacantul Chindiei la final.

În acest sezon, Cristian Neguț, utilizat în toate cele 12 meciuri ale Chindiei, a marcat de cinci ori, fiind al doilea golgheter al echipei, după Cherchez (8 goluri) și aflat la egalitate cu Liviu Mihai.

Moldovan: „Puteam să mai și marcăm pe final, să câștigăm și mai detașat”

Tot la finalul jocului, antrenorul Viorel Moldovan și-a felicitat jucătorii după succesul entuziasmant cu UTA, care o apropie pe Chindia la un singur punct de primul loc în clasament.

„Au jucat exemplar. Am avut un joc dificil, dar după ce am luat gol ne-am trezit și am avut o primă repriză extraordinară. În a doua, am suferit puțin în anumite momente, dar ne-am majorat avantajul, puteam să mai și marcăm pe final, să câștigăm și mai detașat. Dar, a ieșit bine, băieții merită toată lauda. Au pus presiune pe cei de la UTA, am avut spații pentru că i-am obligat să iasă la joc, am profitat de acele spații și am câștigat”, a declarat tehnicianul, care are parte, acum, de liniște, după victoriile legate în ultimele săptămâni.

După 12 etape, Chindia se află pe locul 3, de baraj, cu 26 de puncte, la un singur punct în spatele primelor două clasate, Clinceni și Snagov. Sâmbătă, de la ora 12:00, joacă tocmai la Academica Clinceni acasă.

Articol scris de Ionuț MARIN
Video: DB Sport

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 18:27 Campionat
Pe aceeași temă