Nedelcu: „Există posibilitatea despărțirii de Ștefan Petcu”!

Nedelcu:** „Există posibilitatea despărțirii de Ștefan Petcu

Giani Nedelcu, patronul FC Farul, a declarat că echipa constănțeană s-ar putea despărți de antrenorul principal Ștefan Petcu, din motive financiare.

„Există această posibilitate. Când l-am instalat pe Fane Petcu, o firmă ne-a promis că ne va sponsoriza, iar din acești bani să-i plătim salariul. Însă, deocamdată, acea societate nu a venit alături de noi, iar eu nu pot să-l plătesc. Nici el nu cred că ar sta într-o asemenea situație. Oricum, am înțeles că Petcu va fi cu drepturile financiare la zi. În acest moment, nu ne-am gândit la o altă eventuală soluție pentru banca tehnică”, a spus Giani Nedelcu.

„Eu am fost de acord să vin să ajut Farul, dar nu pot munci fără bani. Se fac trei luni de când n-am primit salariul. Am avut și soția bolnavă și am fost nevoit să recurg la împrumuturi. Dacă îmi vor fi achitate la zi drepturile financiare, dar nu se va mai putea pe mai departe, într-adevăr, există posibilitatea despărțirii, eu ce pot să fac? Asta e situația, ne strângem mâinile fără probleme”, a arătat și Ștefan Petcu.
 
Mai vin trei jucători
 

Patronul Farului este de părere că, în amicalul pierdut categoric de „marinari” cu Săgeata Năvodari, scor 0-4, la echipa constănțeană s-a simțit lipsa fundașilor centrali titulari, Buzea și Bumbac, ambii accidentați.

„Improvizația cu Ionuț Florea stoper nu a dat roade. Două greșeli, două goluri. Însă eu sunt optimist că echipa va crește în perioada următoare. Pregătirea fizică e bună, a fost făcută de preparatorul Cătălin Bușuricu, iar eu am încredere în el. Rămâne să mai aduc și trei jucători noi, un fundaș dreapta, un fundaș stânga și un mijlocaș stânga”, a mai spus Giani Nedelcu.

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

Pe aceeași temă