Necopți pentru Liga a II-a!

Publicat: 26 Aug. 2009, 21:47 Actualizat: 26 Aug. 2009, 21:48 Campionat

Tinerii jucători ce îmbracă acum tricoul alb-vișiniu nu au reușit să țină piept oltenilor lui Alin Artimon decât 40 de minute.
 

Prima ocazie a vâlcenilor a făcut deja victime printre feroviari, Ioan Popa s-a ales cu o fractură de pomete și a fost transportat la spital în minutul 5. Oaspeții s-au instalat confortabil în jumătatea adversă, însă primul gol a căzut târziu pentru ce avea să vină. Atacantul Dan Roman a marcat din centrarea lui Boroiban și tinerii feroviari au căzut.
 

Cu Alin Artimon în tribună oltenii au zburdat în partea a doua a jocului marcând din toate pozițiile. Scorul putea să capete proporții cataclismice dar Gârlă a șutat peste din penalty în minutul 78. Scorul era oricum 5-0 după reușitele lui Iulian Popa, Onofrei, S. Popescu și C. Dinu.
 

La final antrenorul suspendat al oaspeților, Alin Artimon le-a comandat elevilor o ședință suplimentară de antrenament. De partea cealaltă antrenorul Florin Bugar rămâne optimist: „Sunt jucători tineri, e mult pentru ei atâtea meciuri într-o săptămână, nu erau obișnuiți nici cu două antrenamente pe zi. Până sâmbătă la meciul cu UTA își revin, îi refac moral, eu mă bazez pe ei”.
 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

Publicat: 26 Aug. 2009, 21:47 Actualizat: 26 Aug. 2009, 21:48 Campionat
Pe aceeași temă