Necopți pentru Liga a II-a!

26 Aug. 2009, 21:47 Campionat

Tinerii jucători ce îmbracă acum tricoul alb-vișiniu nu au reușit să țină piept oltenilor lui Alin Artimon decât 40 de minute.
 

Prima ocazie a vâlcenilor a făcut deja victime printre feroviari, Ioan Popa s-a ales cu o fractură de pomete și a fost transportat la spital în minutul 5. Oaspeții s-au instalat confortabil în jumătatea adversă, însă primul gol a căzut târziu pentru ce avea să vină. Atacantul Dan Roman a marcat din centrarea lui Boroiban și tinerii feroviari au căzut.
 

Cu Alin Artimon în tribună oltenii au zburdat în partea a doua a jocului marcând din toate pozițiile. Scorul putea să capete proporții cataclismice dar Gârlă a șutat peste din penalty în minutul 78. Scorul era oricum 5-0 după reușitele lui Iulian Popa, Onofrei, S. Popescu și C. Dinu.
 

La final antrenorul suspendat al oaspeților, Alin Artimon le-a comandat elevilor o ședință suplimentară de antrenament. De partea cealaltă antrenorul Florin Bugar rămâne optimist: „Sunt jucători tineri, e mult pentru ei atâtea meciuri într-o săptămână, nu erau obișnuiți nici cu două antrenamente pe zi. Până sâmbătă la meciul cu UTA își revin, îi refac moral, eu mă bazez pe ei”.
 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

26 Aug. 2009, 21:47 Campionat
Pe aceeași temă