Neaga duce mai departe visul Luceafărului! Orădenii au ajuns pe locul 4

05 May. 2012, 17:21 Campionat
Neaga duce mai departe visul Luceafărului!** Orădenii au ajuns pe locul 4

Luceafărul Felix s-a impus sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 1-0 în fața formației Unirea Alba Iulia, urcând pe locul al 4-lea al clasamentului, după 25 de etape în liga a doua, seria a doua. La capătul unui joc în care au dominat ușor, elevii antrenorului Leo Grozavu au reușit să se impună printr-un gol marcat în repriza a doua de Florin Neaga.

Acesta a profitat de greșeala fundașului central Oltean de la Unirea Alba Iulia și din 3 metri l-a învins cu o lovitură de cap pe portarul oaspeților, Pascal.

În repriza a doua, pe lângă gol, cele două formații au mai expediat mingea în bară de două ori, mai întâi printr-un șut al fundașului central al echipei Unirea Alba Iulia, Ion Șerban, iar mai apoi prin căpitanul formației gazdă, Zeno Bundea. Acesta, deși s-a aflat în poziții centrale, a trimis de la 18 metri mingea în bara laterală a porții lui Pascal.

Coroborat cu înfrângerea UTA la Bistrița, scor 2-3, formația Luceafărul Felix a urcat după etapa de sâmbătă o poziție în clasament, situându-se acum pe locul 4, cu 43 de puncte, la un punct în spatele Gaz Metan Severin, care în runda a 25-a a câștigat la Baia Mare jocul cu FC Maramureș cu scorul de 4-0 și ocupă în continuare locul 3.

LUCEAFĂ‚RUL ORADEA – UNIREA ALBA IULIA 1-0 (0-0)
Fl. Neaga (69)

Antrenor: Leo Grozavu
Samoilă – Mihuț, D. Mureșan, Letan, A. Achim – Scvarzkopf (’67 D. Muntean) – S. Ianc (’46 Konyeha), Bundea (cpt.) – C. Roșu, Blănaru (’57 T. Moldovan), Fl. Neaga

Antrenor: Stelian Gherman
Pascal (cpt.) – N. Oltean (’74 Pecarov), Schuller, I. Șerban, Potopea, Bucurică – Oară, Negură (’87 Bumbac), M. Oprea, M. Petrescu – S. Mureșan

Sursa: Bihoreanul

05 May. 2012, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă