Napoli: „Am arătat că noi suntem echipa Craiovei! Meritam să câștigăm”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 14:36 Campionat
Napoli:**

CS Universitatea și FC Universitatea au terminat la egalitate, scor 0-0, același rezultat pe care l-au înregistrat și în tur. Cele două echipe care își revendică stadionul „Ion Oblemenco” n-au fost în stare nici de această dată să îi încânte cu un gol pe cei 20.000 de spectatori care au luat loc în tribune.

Cu punctul obținut pe teren propriu, CS U a revenit pe prima poziție a seriei a II-a, la un punct distanță de CSM Râmnicu Vâlcea și două de Gloria Bistrița. De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu este la egalitatea de puncte cu Metalul Reșița, 19, însă datorită golaverajului mai slab este situată pe locul 5.

Fotbaliștii pregătiți de Nicolo Napoli nu au mai câștigat un meci de cinci etape, perioadă în care a strâns doar 4 puncte.

La finalul partidei disputate ieri, tehnicianul formației cu leu pe emblemă a declarat că merita victoria: „Îi felicit pe suporteri, care au făcut o atmosferă deosebită la revenirea noastră acasă. Am arătat că noi suntem echipa Craiovei. Sunt mulțumit de modul cum au jucat băieții, dar, din păcate, nu am putut înscrie. Meritam să câștigăm. E un punct pentru play-off într-un campionat echilibrat. Nu comentez gestul lui Preda, eu sunt la echipă doar să-l antrenez”, a spus Nicolo Napoli.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 14:36 Campionat
Pe aceeași temă