Nanu: „Au ieșit de pe teren cu tricourile albe, ceea ce spune ceva”

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 10:33 Campionat
Nanu:** „Au ieșit de pe teren cu tricourile albe, ceea ce spune ceva

Ștefan Nanu, antrenorul principal al Farului, regretă în continuare că „marinarii” au ratat victoria în partida din deplasare cu CF Brăila, din etapa a 17-a a Ligii a 2-a. Constănțenii au condus cu 1-0 până în ultimele minute, când au fost egalați din penalty.

„Ne-au despărțit două-trei minute de obținerea celor trei puncte. A fost și acel penalty, poate și o greșeală a lui Băjan, altfel un copil cu calități foarte bune, căruia îi văd un viitor frumos. Era bine să fi obținut victoria, dar, decât să fi venit cu mâna goală de la Brăila, e bun și un punct. Au fost șase-șapte jucători care și-au dorit foarte mult să câștige, dar trei au făcut din păcate doar act de prezență pe teren. Cei de pe părțile laterale și Cristea n-au avut niciun aport în acest meci. Terenul a fost greu și alunecos, iar ei au ieșit cu tricourile albe, ceea ce spune ceva. Dacă au ajuns la Farul, o echipă de tradiție, cu rezultate în spate, care este iubită, trebuie să lupte pentru culorile clubului și să pună suflet. Dacă cei trei jucau măcar la 70 la sută din potențial, sigur câștigam. Cristea a scăpat de două ori pe contraatac, dar din păcate nu a mai avut suflu și, la 16 m, a fost blocat de adversarul pe care l-a avut în spate”, a spus Ștefan Nanu.

Tehnicianul echipei constănțene speră însă ca Farul să nu mai rateze victoria în partida următoare, cea cu FC Clinceni, care se joacă la Constanța, în etapa a 18-a, sâmbătă, 8 martie, de la ora 11.00. „Cu toții ne dorim să câștigăm. Întâlnim o echipă bună, care se bate la promovare și care are în componență jucători experimentați, care au jucat în Liga 1. Va fi un meci greu, ca toate de altfel. Dar, dacă jucătorii respectă ce lucrăm la antrenamente și au atitudine, va fi bine”, a arătat Nanu.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 06 Mar. 2014, 10:33 Campionat
Pe aceeași temă