Nagy, supărat pe maniera de joc de la Mediaș: „Nu te poți prezenta așa”. Arădenii au fost depășiți ușor de jucătorii Gazului

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Nov. 2015, 13:20 Actualizat: 16 Nov. 2015, 13:21 Campionat

Gaz Metan Mediaș i-a luat toate punctele „Bătrânei Doamne” în sezonul regulat. După 2-1 la Arad, sibienii s-au impus și pe teren propriu, scor 3-1, la capătul unei prestații solide, încurajate – însă – și de evoluția modestă a „alb-roșiilor”.

La finalul confruntării de sâmbătă, ce a contat pentru etapa a 14-a a Ligii 2, Roland Nagy a sintetizat perfect cele întâmplate. „A fost un meci special, un derby al etapei. Noi veneam din postura de campioană de toamnă și întâlneam singra echipă ce ne-a învins în acest campionat, chiar la Arad. Nu am reușit ce ne-am propus. Am întâlnit un adversar în creștere, care ne-a pus probleme și la înălțimea căruia ne-am ridicat doar în anumite momente. Eu zic că prima repriză a fost echilibrată, cu un ușor plus pentru gazde, care au marcat, practic, la singura ocazie clară. Au intrat în avantaj chiar înainte de pauză și aici a fost un moment psihologic. La reluare, am avut o situație în care ne-a lipsit ultimul timing, iar în momentul următor s-a făcut 2-0. La nivelul acesta nu aveam voie să luăm un asemenea gol. Nu te poți prezenta așa, mai ales că știam ce calități aveau jucătorii lor și tot am fost surprinși cu acea cursă individuală. Apoi, lucrurile s-au precipitat, am și riscat, am încercat să revenim în joc, ceea ce s-a și întâmplat. Cred că la 2-1 adversarii nu au mai fost la fel de siguri pe victorie. Sigur, am luat și golul trei apoi. Nici nu știu ce s-a întâmplat exact acolo, dacă a fost sau nu offside la Abrudan”, a punctat antrenorul „alb-roșiilor”.

UTA Bătrâna Doamnă a căzut pe locul 2 după înfrângerea de la Mediaș, scor 1-3. Arădenii au acum două puncte în spatele Gazului.

Sursa: Sport Arad
Foto: Istvan BERTALAN

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 16 Nov. 2015, 13:20 Actualizat: 16 Nov. 2015, 13:21 Campionat
Pe aceeași temă