Nagy admite după duelul cu mentorul Popa: „Bucuros de rezultat, dar fotbalistic am avut de învățat de la Mister”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 16:26 Campionat

Dacă punctele au rămas sâmbătă la UTA Bătrâna Doamnă, lucru cel mai important la urma urmei, Șoimii Pâncota are meritul de a fi oferit o replică excelentă, o prestație solidă presărată și cu două-trei ocazii clare de gol. Timp de o oră de joc, „alb-negrii” câștigaseră și tactic duelul cu „alb-roșii”, iar Roland Nagy a recunoscut pe undeva acest lucru.

Mai mult, „principalul” echipei fanion a Aradului a vorbit și despre o relație solidă cu omologul său de pe banca „șoimilor”. „Chiar dacă sunt bucuros de rezultat, în sufletul meu știu că fotbalistic a fost altceva la mijloc. Am avut de învățat din acest meci de la Mister, cum am învățat destule de la dânsul și în trecut. Nu ascund faptul că și acum ne ajutăm între noi, vorbim destul de des, ne sfătuim în privința adversarilor, relația noastră stă pe un fundament solid. Ionuț Popa a făcut foarte multe pentru fotbalul arădean și nu o spun doar din complezență. Sunt onorat că am fost jucătorul dânsului, iar apoi am învățat meserie de la el, mi-a prins numai bine”, a declarat Roland Nagy la finalul disputei din weekend.

La rândul său, Ionuț Popa a fost destul de emoționat când a vorbit despre Nagy. „E un moment special, pentru că înainte de joc Roli a venit la mine, m-a îmbrățișat și a spus că îmi datorează foarte mult. Acest lucru mă bucură enorm dacă o spune un fost jucător de Champions League și un antrenor de perspectivă care, iată, e pe primul loc în clasament cu UTA. Îi felicit, le doresc să bată și la Tărlungeni, ca să facă dovada unei colaborări prietenești între două echipe arădene. Tărlungeniul se bate la retrogradare cu noi și un succes al UTA-ei miercuri ne-ar ajuta”, a punctat și experimentatul tehnician.

Și conducătorii celor două grupări arădene de ligă secundă, Alexandru Meszar, pe de-o parte și Pavel Piroș și Bebe Bontea, pe de altă parte, s-au întreținut amical înainte de primul fluier, semn că relațiile sunt bune sau cel puțin nu există tensiune.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 16:26 Campionat
Pe aceeași temă