Mutu răsuflă ușurat după ce a evitat retrogradea: „Am fost chemat să salvez echipa și am reușit”. Obiectivul pentru sezonul următor

Marius ANGHEL 13 Jun. 2018, 21:05 Campionat
Mutu răsuflă ușurat după ce a evitat retrogradea:

Adrian Mutu a reușit să evite retrogradarea din extremis, după ce barajul dintre Voluntari și Chindia a fost decis la loviturile de departajare. ” Briliantul” a spus că în sezonul viitor al Ligii 1 vrea să termine în primele opt echipe, dar va avea nevoie de întăriri.

„A fost un meci greu, așa cum ne așteptam. O singură neatenție ne-a costat și meciul a ajuns în prelungiri. Experiența și luciditatea și-a spus cuvântul la loviturile de departajare. Am avut câteva contraatacuri pe care n-am știut să fructificăm. Am mers până la vestiar pentru că am avut o cădere de calciu, după care m-am întors. Mă bucur că obiectivul a fost îndeplinit. Am fost chemat să salvez echipa și am reușit, nu a fost ușor. Mi-am asumat acest risc și am îndeplinit obiectivul.

La prima mea experiență mi-am îndeplinit obiectivul, dar vreau să ajungem în primele 8 în Liga 1. Voi discuta cu conducerea și vom vedea cum vom întări echipa. Acești jucători au câștigat două trofee și probabil sunt blazați. Vreau să felicit Chindia, publicul… Ar trebui să îmbunătățească infrastructura pentru că au o echipă bună”, a spus Mutu, la microfonul Digi Sport.

Barajul pentru ultimul loc care asigură prezența în viitorul sezon al Ligii 1 Betano a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a-și desemna câștigătoarea. După ce a pierdut cu 1-0 la Voluntari, Chindia a reușit să anuleze avantajul ilfovenilor în retur, grație unui gol marcat de Denis Ciobotariu în partea secundă a jocului. Chiar și așa, FC Voluntari a reușit să evite din extremis retrogradarea în eșalonul secund. Deținătoarea Supercupei s-a impus la loviturile de departajare și și-a asigurat prezența în viitorul sezon al Ligii 1. Gazdele au ratat trei lovituri de pedeapsă și au dat cu piciorul unei șanse uriașe.

Marius ANGHEL 13 Jun. 2018, 21:05 Campionat
Pe aceeași temă