Muscă, titular la Farul în meciul cu Dunărea Galați

Mihai Andries 07 May. 2014, 12:57 Campionat
Muscă,** titular la Farul în meciul cu Dunărea Galați

Ca și retrogradată în Liga a III-a, FC Farul susține astăzi un nou meci din play-out-ul Ligii a II-a, însă și de această dată speranțele pentru obținerea unui rezultat pozitiv sunt reduse. „Marinarii” joacă la Constanța, de la ora 18.00, cu Dunărea Galați, în etapa a patra a turneului pentru evitarea retrogradării, iar lipsa încrederii și a motivației din rândul jucătorilor și criza de efectiv fără precedent le lasă gazdelor puține șanse pentru întreruperea seriei de șapte înfrângeri consecutive.

Constănțenii sunt pe ultimul loc în clasament, respectiv locul 6, cu nouă puncte (la zece lungimi de salvare), iar gălățenii se află cu o poziție mai sus de „marinari”, dar au 15 puncte. De la Farul lipsesc Scărlătescu, Silvășan, Igiroșanu, Nițescu, Buzea, Bumbac (accidentați) și Apostol (suspendat), iar Ivanovici este incert. Cum din lot nu mai mai fac parte Ionuț Florea I, Mansur, Lădaru și Cristea, antrenorul Ștefan Nanu a fost nevoit să ceară câțiva tineri de la grupa de juniori A, antrenată de Lucian Marinof și Izmir Abdulgani, pentru a avea mai mulți jucători pe bancă.

Oricum, chiar și așa, tot nu se vor strânge 18 fotbaliști. Fără nicio soluție pentru postul de atacant veritabil, în urma accidentării lui Silvășan și Igiroșanu, Nanu îl va folosi titular în acest rol pe unul dintre cei cinci veniți de la juniori, Georgian Muscă (18 ani). Ceilalți patru sunt Andrei Malancă (19 ani, mijlocaș sau fundaș stânga), Dragoș Mihai Dinu (18 ani, mijlocaș stânga sau central), Petre Sorin Barbă (19 ani, fundaș dreapta) și Nicola Culețu (19 ani, mijlocaș dreapta).

Formația probabilă a Farului: Curcă (Vl. Neagu) – Băjan, Ghinea, Ciobanu, Barna – Pâslaru (Tudor), Tothăzan, I. Florea II, Coteanu – Ivanovici, Muscă.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 07 May. 2014, 12:57 Campionat
Pe aceeași temă