Munteanu: „Terenul de la Drăgășani ne poartă noroc”

Mihai Andries 08 May. 2013, 13:27 Campionat
Munteanu:**

Președintele FC Damila, Lucian Munteanu crede că perspectiva promovării îi va mobiliza la maxim pe jucătorii Damilei, care diseară, de la ora 18.00, joacă la Drăgășani, derbyul etapei, cu Corona.

„Damila a arătat în acest sezon că poate bate echipe cu mult mai titrate, care au o istorie, o tradiție în spate și care au jucat mai multe sezoane în Liga 1. Vreau să le reamintesc jucătorilor Damilei că ei au fost cei care au bătut Voința Sibiu, Unirea Alba-Iulia, FCM Tg.Mureș, UTA Arad, CS Mioveni sau FC Bihor Oradea. Nu cred că meciul cu ASC Corona este mai greu decât au fost cele cu grupările enumerate. Terenul din Drăgășani ne-a purtat noroc, publicul este alături de noi, și e greu să ne bată cineva acasă. Sper ca fiecare jucător să fie conștient că poate ajunge in Liga 1 după cinci meciuri, câte mai avem de disputat în acest campionat. Acest fapt trebuie să-i capaciteze, să-i mobilizeze pentru jocul de azi. Avem forța să câștigăm acest meci”, a declarat Lucian Munteanu pe siteul oficial al clubului.
Oficialii clubului vâlcean speră ca diseară Stadionul Central din Drăgășani să fie arhiplin și să bată recordul de bilete vândute din acest sezon.

Articol de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 08 May. 2013, 13:27 Campionat
Pe aceeași temă