Adrian Păun, surprins de replica echipei lui Jerry Gane. „Ne-au pus mari probleme. Nu mă așteptam să fie atât de greu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 18:49 Cupa
Adrian Păun, surprins de replica echipei lui Jerry Gane.**

Născut și crescut la Drăgășani (Vâlcea), atacantul echipei CFR Cluj, Adrian Păun (21 ani), nu se aștepta ca echipa sa să aibă un meci atât de dificil în Zăvoi, contra celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. Clujenii s-au impus abia cu 1-0 în fața CSM-ului, prin golul din minutul 11 al lui Omrani, și apoi au ținut de rezultat după ce în repriza a doua au avut doi eliminați, pe Cornel Ene (70) și Abdel Omrani (90).

„A fost o victorie importantă pentru noi, ținând cont și de teren, dar și de adversarii care ne-au pus mari probleme. Publicul a fost incendiar, alături de CSM, mă bucur că vâlcenii își încurajează echipa, și eu susțin această formație în Liga a II-a. CSM este o echipă foarte bună, gazdele au pasat bine de la început, ne-au pus mari probleme, mă așteptam să fie greu, dar parcă nu atât de greu. Vâlcea este o echipă bine pregătită din toate punctele de vedere. Va fi greu să ne păstrăm trofeul, toate jocurile sunt la fel grele, așteptăm să vedem cu cine vom juca în următorul tur”, a declarat, la finalul jocului din Zăvoi, vâlceanul din lotul CFR-ului, Adrian Păun.

Fotbalistul lansat de la Drăgășani a fost aplaudat, în momentul schimbării cu Alexandru Chiriță, în minutul 77, de toți spectatorii prezenți la meci.

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea din 16-imile de finală ale Cupei României și s-a calificat în optimi.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Tăuțan

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 18:49 Cupa
Pe aceeași temă