Mutu, Neaga și Dică intră pe teren la Drăgășani. Un fost jucător de la FC Argeș își organizează meciul de retragere

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:53 Diverse

Fostul fotbalist de la FC Argeș Pitești, Sorin Radu (42 ani) își organizează joi, 27 octombrie, un meci de retragere în localitatea natală, Drăgășani. Stabilit în Germania, Sorin Radu are licența de antrenor și a pregătit echipe din eșaloanele inferioare, dar și formația de fete Karlsruhe, iar ultima dată pe Zweibrücken (Liga V).

Evenimentul de joi de la Drăgășani este organizat de Sorin Radu și Primăria locală, în colaborare cu Narcis Enăchescu, Tavi Mîțoc și Florin Lupu.

Începând cu ora 13:00, pe terenul din orașul viilor au loc meciuri între juniorii de la CN Gib Mihăescu Drăgășani și Sporting Pitești. De la ora 16:00 este programat un joc demonstrativ între generația de juniori de la Drăgășani 1973-74, lansată atunci de regretatul Valeriu Enăchescu și foștii jucători de la FC Argeș, Sorin Radu urmând să evolueze câte o repriză pentru fiecare echipă.

De la FC Argeș și-au anunțat prezența Adi Mutu, Rică Neaga, Nicolae Dică, Dani Coman, Marius Bilașco, Vali Năstase sau Constantin Schumacher.

Pentru echipa din Drăgășani vor fi pe teren Narcis Enăchescu, Tavi Mîțoc, Petru Ciornei, Daniel Stanciu și mulți alții. Evenimentul se va încheia cu o masă festivă.

Sorin Radu a evoluat la FC Argeș în perioada 1996-1999, după care a mai jucat la Diósgyöri VTK (Ungaria) și  ligile inferioare din Germania.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Oct. 2016, 11:53 Diverse
Pe aceeași temă