Munteanu speră ca CSM să continue cât mai mult posibil seria invincibilității: „Să strângem punct cu punct, ca furnicile”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2015, 10:53 Campionat
Munteanu speră ca CSM să continue cât mai mult posibil seria invincibilității:**

După o serie excelentă de opt etape consecutive fără eșec, managerul clubului din Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu subliniază atmosfera bună creată de antrenorul Alexandru Pelici. Munteanu își dorește ca echipa să stea liniștită pe un loc de play-off, mai ales că, în play-out, bătălia pentru evitarea retrogradării se anunță dură.

„De mult timp nu am mai trăit asemenea bucurii, motiv pentru care felicit și staff-ul și jucătorii nu numai pentru victoria de la Mioveni, ci pentru tot parcursul de până acum. S-a creat o atmosferă plăcută în jurul echipei, am avut suporteri extraordinari, suntem pe un drum bun, e important să ne consolidăm poziția de play-off. Cel mai important e să strângem punct cu punct, ca furnicile și să stăm liniștiți pe poziție de play-off. Sunt trei puncte extrem de valoroase obținute la Mioveni, sperăm să continuăm seria invincibilității cât mai mult, depinde de băieți. Este important că toți care au intrat, au făcut-o bine, nu s-a cunoscut lipsa cuiva, la noi nu prea sunt titulari incontestabili, acesta este un lucru foarte important. Aș fi fost foarte trist dacă după acest meci ar fi demisionat Claudiu de la Mioveni, mă bucur că nu s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Munteanu, care a cântat la vestiar alături de jucători.

„Nu avem parte de susținerea dorită din partea autorităților locale”

Managerul general de la CSM spune că lucrurile s-au îndreptat și din punct de vedere financiar, după ce, în vară, se lua în discuție desființarea echipei. „Mă bucur că am depășit cu bine momentele grele din vară, de la reunire, când aveam trei luni restanțe la băieți, acum suntem aproape la zi cu salariile. Se fac eforturi foarte mari, chiar dacă nu avem parte de susținerea dorită din partea autorităților locale. Ni s-au promis multe din partea autorităților, că se va contribui la Centrul de copii și juniori sau la plata utilităților și a personalului auxiliar, dar deocamdată nu s-a realizat nimic. În schimb, este incredibil ce s-a creat la Mioveni, un stadion fantastic, condiții excelente, mi-aș dori să aibă și băieții mei parte de așa ceva”, a mai spus Munteanu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 19 Oct. 2015, 10:53 Campionat
Pe aceeași temă