Moldovan: „Și un punct este bun” / Csik: „Oaspeții puteau să câștige, ăsta-i adevărul”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:24 Campionat
Moldovan:

Imediat după meciul Olimpia – Mioveni, încheiat la egalitate 1-1, cei doi antrenori au susținut o conferință de presă în care și-au dat cu părerea despre meci. Primul care a venit în fața presei a fost antrenorul oaspeților, Ion Moldovan.

„A fost un meci bun, ambele echipe au jucat un fotbal curat, spectaculos. Din această confruntare s-a văzut că se poate juca și fotbal de calitate în Liga a II-a. Vreau să felicit echipa din Satu Mare pentru tot parcursul pe care l-a avut până acum și să felicit modul în care joacă băieții. Ne-am fi dorit să luăm toate cele trei puncte, dar am întâlnit o echipă bună care ne-a pus destule probleme în special în jocul aerian. Cred că și un punct este bun, de când am preluat echipa, a fost meciul în care am avut cea mai bună evoluție. Mi-aș dori să ne întâlnim ambele echipe în play-off, cred că fiecare dintre noi are această posibilitate”, a declarat Ion Moldovan.

De partea celaltă, antrenorul sătmărenilor, Tiberiu Csik îi felicită pe băieți pentru munca depusă, pentru că au obținut un punct. „În repriza a doua mi-a fost frică să nu mai primim un gol. Am muncit mult pentru punctul obținut. Din păcate oaspeții puteau să câștige, ăsta-i adevărul. Mioveniul este o echipă bună, cu jucători experimentați, cu un antrenor pe măsură. Toată lumea se aștepta să câștigăm din privința clasamentului, pentru că sunt sub noi. Însă nicio echipă nu este bătută dinainte. Am luat un punct și îi felicit pe băieți. În ceea ce privește meciul din etapa următoare, mergem ca și la Vâlcea, după puncte. Sperăm ca acum să nu ne întoarcem fără. Nici în Bistrița nu vom merge în excursie”, a spus Tibi Csik.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 07 Nov. 2013, 19:24 Campionat
Pe aceeași temă