Mobilizare pentru deszăpezire pe stadionul Știința! ASU Politehnica așteaptă încrezătoare meciul cu FC Hermannstadt, formația timișorenilor Pelici și Blănaru

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 15:30 Campionat

ASU Politehnica are un meci dificil duminică, pe teren propriu, de la ora 14:00, cu FC Hermannstadt. Bănățenii au probleme, deoarece pe Știința e un strat gros de zăpadă, dar vineri după-amiază pușcăriașii și suporterii vor veni să curețe terenul. Meciul are și un caracter aparte, deoarece sibienii sunt antrenați de timișoreanul Alexandru Pelici și îl au în lot pe fostul golgheter al alb-violeților, Ștefan Blănaru.

Timișorenii nu vor putea conta pe Scutaru, suspendat, și nici pe Giuricici, accidentat. Antonio Foale rămâne antrenor și spune că Pelici îi este prieten bun. Cât despre Blănaru, spune că actualii jucători ai Politehnicii sunt mai buni. „E un meci ca oricare altul. Facem tot posibilul să-l câștigăm. Terenul este așa cum este, dar trebuie să ne adaptăm condițiilor care ni se oferă. Va fi mult mai greu pe acest teren, probabil nu va fi un joc spectaculos, de angajament. Pelici îmi este prieten, îl cunosc și ca om. Văd că are rezultate foarte bune, mă bucur pentru el. Blănaru este un jucător cu calități fizice deosebite, dar noi avem jucători mai buni”, a declarat Foale.

Plămadă: „Am trecut peste așa-zisele probleme”

Atacantul Ionuț Plămadă e de părere că echipa a depășit momentul despărții de Bogdan Andone. „Urmează un meci foarte greu, cu una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, cu jucători cu experiență în Liga 1 și a 2-a, cu un antrenor foarte bun, cu rezultate și în tur și retur. Sperăm să facem un joc bun și să ieșim victorioși. A fost o perioadă mai grea la noi, odată cu așa-zisele probleme cu schimbarea staffului, dar noi am reacționat bine și sperăm să ne facem treaba. La toate cluburile antrenori pleacă, nu le putem numi probleme sau lucruri așa grave. Nu trebuie să ne plângem de milă”, a precizat jucătorul.

Vor revanșa pentru meciul-tur

Cornel Predescu a vorbit și de setea de revanșă după meciul pierdut cu 1-0 în tur. „Suntem conștienți că ne așteaptă un meci dificil. La ora jocului trebuie să dăm 100 la sută, să dăm totul să câștigăm acest meci. Întotdeauna nu este un moment bun când se schimbă staff-ul, nici pentru cei din conducere, nici pentru jucători. Dar noi suntem jucători profesioniști, trebuie să ne facem datoria față de club și să ne aratăm respectul față de noi. Noi tratăm fiecare meci la fiecare meci la victorie. În tur nu ne-a ieșit, sperăm să ne luăm revanșa acasă”, a punctat Predescu.

ASU Poli e pe locul 7, cu 38 de puncte, iar FC Hermannstadt e pe 2, cu 53 de puncte. Meciul din etapa a 26-a dintre cele două echipe are loc duminică, de la ora 14:00, pe stadionul Știința.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Druckeria

Marius ANGHEL 23 Mar. 2018, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă