Mobilizare generală la Târgoviște înainte de derby-ul cu FC Hermannstadt. Chindia e sigură de locul la baraj, iar sibienii promovează matematic dacă vor câștiga un punct

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 12 May. 2018, 15:14 Campionat
Mobilizare generală la Târgoviște înainte de derby-ul cu FC Hermannstadt.** Chindia e sigură de locul la baraj, iar sibienii promovează matematic dacă vor câștiga un punct

Chindia Târgoviște susține duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cel mai important joc dinaintea dublei de baraj pentru promovarea în Liga 1. Echipa dâmbovițeană o primește pe „Eugen Popescu” pe FC Hermmanstadt, marea surpriză a Cupei României, formația din Sibiu fiind prima echipă din liga a doua care se califică în finala competiției în ultimii 37 de ani.

FC Hermannstadt e virtual promovată în Liga 1, alături de Dunărea Călărași, sibienilor fiindu-le necesat o remiză cu Chindia pentru a-și îndeplini matematic obiectivul. De partea cealaltă, Târgoviștea se pregătește de barajul din 9 și 13 iunie.

În meciul de duminică va reveni Cristian Cherchez, care și-a ispășit suspendarea de trei etape după eliminarea din jocul cu Sportul Snagov.

„În condițiile în care miza a dispărut, putem spune asta, oarecum, pentru că ei sunt promovați, iar noi suntem la baraj, cred că va ieși un joc frumos, interesant”, spune Marcel Ghergu.

Urmăriți mai jos un interviu realizat sâmbătă cu președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu:

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Tribuna (Vali MACREA)

Ionuț MARIN, Marius ANGHEL 12 May. 2018, 15:14 Campionat
Pe aceeași temă