Mioveniul se descătușează la finalul unui sezon din care nu au lipsit greutățile. Radiografia lui Marius Stoica după succesul clar cu ACS Poli: „Ne-am fi dorit să fim mai sus”

Marius ANGHEL 26 May. 2019, 12:12 Campionat
  • CS Mioveni a dat 14 goluri în ultimele trei etape, ce-i drept, cu adversari precum Brăila (6-0), Ripensia (4-1) și ACS Poli (4-1), din partea a doua a clasamentului Ligii 2.
  • Ultima victorie în deplasare în acest sezon a fost de 4-1 cu timișorenii pregătiți de Valeriu Răchită, iar Marius Stoica spune că e foarte mulțumit de cum arată echipa de când a preluat-o, după Daniel Oprița.
  • Antrenorul argeșenilor a admis că ar fi dorit un loc mai sus decât 7 și așteaptă cu interes viitorul sezon de liga secundă, chiar dacă, după meciul trecut, nu vorbea despre continuarea sa pe banca tehnică a Mioveniului.

 

Interimarul Marius Stoica, trecut antrenor secund foaia de joc, și-a felicitat elevii pentru jocul de sâmbătă de la Timișoara, câștigat de o manieră clară cu ACS Poli, cu 4-1.

„Un joc bun făcut de băieții mei. Până la urmă am venit să arătăm că suntem o echipă bună, ne merităm locul pe care suntem. Poate, cu părere de rău, ne-am fi dorit și noi să fim mai sus în clasament. Nu am făcut altceva decât să arătăm un fotbal de calitate astăzi. Ne-am respectat, îmi felicit băieții. Sunt foarte bucuros că au obținut în trei partide cu mine un joc de o calitate foarte bună și au arăta că, într-adevăr, jocul ofensiv le priește. Am gândit să jucăm ofensiv din minutul 1, cred că asta asta s-a și văzut. Am jucat foate bine, am pus presiune în terenul advers. Am avut și răbdare la joc, am avut posesie și o circulație foarte bună de balon și nu pot decât să-i felicit pentru jocul de astăzi. Pare că a venit pofta de gol”, a precizat Stoica, cel care nu e la prima experiență pe banca Mioveniului.

Sezonul viitor, multe echipe vor avea, cel puțjn declarativ, bugete mult peste cele de acum. Campionatul ar trebui, teoretic, să crească valoric. „Va fi o serie frumoasă, o competiție frumoasă și foarte grea. Este benefic pentru noi, pentru antrenori. Până la urmă, trebuie să fie o concurență mult mai mare la nivelul echipelor care își doresc să ajungă în Liga 1”, a mai spus Stoica.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, CS Mioveni se află pe locul 7, acolo unde se va clasa și după ultimul joc, fiindcă are 58 de puncte, cu șapte mai puțin decât FC Argeș și nouă mai mult decât Luceafărul Oradea și Metaloglobus București.

În ultimul meci al acestui campionat, CS Mioveni joacă pe teren propriu, cu UTA (locul 10).

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Cronica Violetă

Marius ANGHEL 26 May. 2019, 12:12 Campionat
Pe aceeași temă