CS Mioveni și-a schimbat fața după îndepărtarea lui Oprița. Noul antrenor: „S-a văzut altă atitudine”. Ce spune Marius Stoica despre rămânerea sa pe banca tehnică

Marius ANGHEL 22 May. 2019, 17:27 Campionat
CS Mioveni și-a schimbat fața după îndepărtarea lui Oprița. Noul antrenor:

Două meciuri au trecut de când Daniel Oprița a fost îndepărtat de pe banca echipei CS Mioveni, iar galben-verzii s-au trezit instantaneu. E drept, meciul de la Brăila, cu ultima clasată Dacia Unirea, a fost floare la ureche, fiind câștigat cu 6-0, însă argeșenii au avut o altă față și la partida de pe teren propriu cu Ripensia, o echipă cu pretenții în Liga 2. CS Mioveni a câștigat cu 4-1 întâlnirea în fața actualei echipei a lui Alexandru Pelici, un fost antrenor al argeșenilor.

În ambele partide a luat loc pe banca tehnică antrenorul Marius Stoica, cel care a fost ales din cadrul clubului de șefi să pregătească echipa în acest final de sezon, după demiterea lui Oprița. Iar rezultatele au fost unele mai mult decât bune, golaverajul 10-1 din ultimele două jocuri spunând cât de mult s-au descătușat fotbaliștii.

La finalul partidei cu Ripensia, Stoica a spus că jucătorii au o altă atitudine și n-a dorit să vorbească despre viitorul său pe banca echipei din Mioveni.

„A fost o victorie muncită, meritată a jucătorilor noștri. S-a văzut altă atitudine față de alte jocuri. Mă bucur că jucătorii mei au avut prospețime în acest meci și au ajuns să joace de plăcere. N-aveau ce să piardă… Eu continui munca depusă de Daniel Oprița și Fane Nofitovici, care au fost colegi de-ai mei. Nu mă gândesc la ediția următoare de campionat, mă gândesc doar la meciul următor. Mai avem două jocuri pe care trebuie să le abordăm așa cum trebuie, ca să avem liniște. E prematur să vorbesc de sezonul 2019/2020… Eu sunt interimar la echipă. Acum mă bucur de această victorie, a doua de când am preluat echipa și sperăm să continuăm pe aceeași linie până la final”, a spus, citat de site-ul oficial al echipei din Mioveni, Marius Stoica.

Marius Stoica (49 de ani) a mai antrenat-o pe CS Mioveni în alte două rânduri, în perioadele martie-iulie 2014 și octombrie 2015-aprilie 2016, iar  în cariera sa le-a mai condus și pe CS Mioveni 2, Sportul Vișina Nouă, FC Caracal și FCM Alexandria. Stoica este șeful Centrului de Copii și Juniori al CS Mioveni.

CS Mioveni ocupă locul 7 în Liga 2 după 36 de etape, cu 55 de puncte, unde va și încheia sezonul, fiindcă e la zece puncte în spatele celor de la FC Argeș și la șase peste Luceafărul Oradea. În ultimele două etape ale campionatului mai are de jucat cu ACS Poli Timișoara (sâmbătă, ora 11:00, la Timișoara) și apoi acasă cu UTA.


 

UPDATE: Conducerea clubului din Mioveni revine cu precizări în privința antrenorului Daniel Oprița, cel care de două etape nu se mai află pe banca tehnică, după ce s-a anunțat pe site-ul oficial încetarea colaborării în urma înfrângerii de pe teren propriu cu SSC Farul, scor 0-2, cât și a rezultatelor „nesatisfăcătoare”.

„În spiritul respectării adevărului, trebuie specificat faptul că antrenorul Daniel Oprită nu a fost demis sau îndepărtat de la echipă. Între cele două părți a existat o înțelegere amiabilă de reziliere a contractului după meciul cu Farul Constanța. Ambele părți au căzut de acord ca la momentul respectiv colaborarea să se oprească”, e comunicatul șefilor de la CS Mioveni.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 22 May. 2019, 17:27 Campionat
Pe aceeași temă