Mioveniul mizează pe o victorie în meciul cu ASU Poli, echipă rămasă fără antrenor principal. Roșu: „Au jucători periculoși, pe care îi știm”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 00:44 Campionat
Mioveniul mizează pe o victorie în meciul cu ASU Poli, echipă rămasă fără antrenor principal.** Roșu:

Meciul Mioveniului din etapa a 25-a de campionat, contra celor de la ASU Poli Timișoara, este programat, luni, de la ora 18:00. Galben-verzii se gândesc numai la o victorie, sperând să acumuleze puncte și să mai urce în clasament.

Argeșenii vin după înfrângerea de la Motru din fața echipei Pandurii, scor 1-2, în timp ce ASU Poli a remizat etapa trecută cu Academica Clinceni, scor 2-2. Timișorenii au rămas fără antrenor la mijlocul săptămânii, Bogdan Andone prezentându-și demisia.

Într-o conferință de presă ținută joi la stadion, antrenorul Laurențiu Roșu și jucătorii Cosmin Năstăsie și Ionuț Mîrzeanu au vorbit despre importanța jocului de luni cu Politehnica.

„Ne gândim deja la meciul următor. Avem nevoie mare de victorie, mai ales că jucăm în fața propriilor suporteri. Sperăm să avem o evoluție bună și să luăm cele trei puncte pentru a urca în clasament. Avem nevoie de cele trei puncte. Întâlnim Timișoara, o echipă care vine după două meciuri în care nu a reușit nicio victorie, pierzând o dată și remizând etapa trecută. Am înțeles și eu că au schimbat antrenorul, Bogdan Andone și-a dat demisia și nu știm cum se prezintă acum dacă vor veni cu alt antrenor. Poate au alt sistem de joc… Oricum au jucători periculoși, pe care îi știm. Sorescu este un fotbalist în formă foarte bună și trebuie să avem grijă, atât cu el, cât și cu alții, să-i blocăm, să ne creăm ocazii și să înscriem goluri. Avem nevoie, repet, de victorie și sper într-o evoluție a jucătorilor foarte bună”, a declarat Laurențiu Roșu.

„Ne așteaptă un meci greu, ținând cont că am pornit în acest an cu o înfrângere”, spunea și Cosmin Năstăsie, completat de Ionuț Mîrzeanu: „Au schimbat antrenorul, vin mai motivați și vin la victorie. Însă noi trebuie să fim mai motivați decât ei!”.

Înaintea desfășurării meciurilor din etapa a 25-a, CS Mioveni se află pe locul 9, cu 30 de puncte, în timp ce ASU Poli Timișoara e pe locul 7, cu 37 de puncte.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 16 Mar. 2018, 00:44 Campionat
Pe aceeași temă