Mioveniul merge pe terenul liderului și vrea să-și păstreze invincibilitatea. Stoica: „Sperăm să ne ridicăm la nivelul lor sportiv”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2019, 15:35 Campionat
Mioveniul merge pe terenul liderului și vrea să-și păstreze invincibilitatea.** Stoica:

Urcată pe locul 3 și rămasă una dintre ultimele trei echipe neînvinse în acest debut de sezon al Ligii 2, după victoria de marți din derby-ul local cu Campionii FC Argeș (scor 2-0), CS Mioveni are sâmbătă, de la ora 11:00, un meci infernal la Buzău, împotriva liderului din ultimele două etape.

Nou-promovata SCM Gloria are punctaj maxim spre deosebire de CS Mioveni, 12 față de 10, are tot doar un gol primit, însă stă mult mai bine la atac, cu 12 goluri marcate față de doar cele cinci ale argeșenilor. Buzoienii vin însă după un eșec înregistrat miercuri în Cupa României, unde au cedat la lovituri de departajare în fața concitadinei Metalul Buzău. E drept însă că antrenorul Ilie Stan a folosit în această partidă jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc în primele patru etape ale Ligii 2, însă, chiar și așa, SCM Gloria a simțit teama înfrângerii.

Antrenorul Mioveniului, Marius Stoica, speră ca jucătorii săi să se ridice la nivelul celor pregătiți de Ilie Stan și să obțină la Buzău o nouă victorie în deplasare, după cele cu ASU Politehnica (1-0) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (1-0).

„Este dificil să joci la trei zile. Se întâlnesc două echipe care nu au pierdut până acum, două echipe foarte bune, cu jucători buni. Au un antrenor bun, mie îmi place filozofia lui, îl și cunosc… Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă agresivă, cu jucători valoroși, cu un portar foarte bun, care a venit de la Liga 1 (n.r. – Dragoș Balauru). Atmosfera la noi este bună, sperăm să rămânem cu picioarele pe pământ. După patru jocuri am acumulat zece puncte și ne dorim să mergem în continuare cu rezultate pozitive și să jucăm din ce în ce mai bine. Ei au jucat și în Cupă, dar au menajat titularii. Și ei vin după o perioadă foarte bună, cu patru jocuri câștigate, i-am urmărit și sperăm să ne ridicăm la nivelul lor sportiv și să oferim un nou spectacol fotbalistic”, a declarat, citat de csmioveni.ro, Stoica.

SCM Gloria Buzău, Turris Oltul Turnu Măgurele și CS Mioveni sunt singurele echipe din Liga 2 rămase neînvinse după desfășurarea primelor patru etape. Argeșenii au înregistrat un egal în această perioadă, astfel că nu au punctaj maxim, față de cele două cluburi nou-promovate.

Foto: Mihai Nițoiu / CS Mioveni

Marius ANGHEL 30 Aug. 2019, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă