Mioveniul acuză eliminarea lui Cotigă: gratuită!

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 10:30 Campionat
Mioveniul acuză eliminarea lui Cotigă:** gratuită!

Arbitrul de centru Horațiu Feșnic a avut o contribuție importantă în stabilirea rezul­ta­tului final al partidei CS Mioveni – CSM Râmnicu Vâlcea. Clujeanul a luat, în minutul 50, decizia de a-l elimina pe Mihai Cotigă, con­siderând că acesta a lovit în săritură cu cotul.

Imediat după meci, antre­no­rul Ion Moldovan a spus că de­cizia este interpretabilă, deoa­re­ce nu erau urme evidente de lo­vire. Mai mult, antrenorul a vorbit cu jucătorul său, care i-a spus că nu a lovit și că el a fost lovit și că are un cucui.

Ieri, con­ducerea galben-verzilor a revă­zut înre­gis­­­tra­rea video a me­ciului și a­colo se vede clar că nu este vor­ba de lovirea adver­sa­rului și nici de acordarea carto­na­șului roșu. „Conducerea a analizat meciul, și pe video se vede că nu este o fază la care se impun acorda­rea carto­na­șului roșu și, implicit, eli­mi­narea jucătorului. Poate cel mult să fie acordat un galben. Nu putem spune că prin această decizie a fost viciat rezultatul, dar șansele noastre de a câștiga meciul s-au diminuat conside­rabil”, ne-a spus președintele Du­mitru Olteanu.

La rândul său, di­rectorul executiv Constantin Stan­cu a completat: „Au fost câte­va faze pe care nu le-a dat cum trebuia și au fost un pic în favoarea lor. Cei care au văzut fa­za foarte bine cu eliminarea au spus că jucătorul nostru nu a lovit. Pe mine mă miră însă un lu­cru: arbitrul asis­tent era la 15 metri de fază și nu s-a implicat deloc. Cred că, dacă era vorba de lovitură, avea și el o reacție. M-a surprins că el nu are nicio reacție nici la fază și nici după, și se vede clar pe video”.

„Gheorghe Constantin să-și vadă de echipa lui!”

Președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a luat poziție și după declarațiile oficialului oaspeților, Gheorghe Con­stantin, care a spus că nu îl miră locul unde se află Mioveniul în cla­sament. „Să se uite mai întâi cum a jucat echipa lui, pentru că noi în 10 oameni am dominat și ne-am creat ocazii! Important este ca fi­e­care să-și vadă de treaba lui și să facă aprecieri la echipa sa! Dacă ne băteau, aia era, jos pălăria! Dar, așa, nu au fost peste noi și nu a­re de ce să vorbească!”, spunea Olteanu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 01 Oct. 2013, 10:30 Campionat
Pe aceeași temă