Mioveniul a predat lanterna roșie, după un egal alb cu Vâlcea!

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 16:58 Campionat

În etapa a patra a seriei a II-a, CS Mioveni a jucat pe teren propriu împotriva formației CSM Rm. Vâlcea. Cu doar un punct în trei etape, argeșenii aveau nevoie de un rezultat pozitiv pentru a părăsi ultimul loc din clasament.

Prima ocazie de a deschide scorul a aparținut elevilor lui Ion Moldovan. În minutul 8, în urma unui corner, Ayza a reluat cu capul pe lângă poartă. Replica oaspeților a venit în minutul 21, Arnăutu reluând cu capul din corner însă Ciucă a scos de sub bară. În minutul 37, Tănasă șutează puternic din întoarcere, mingea fiind respinsă de Samson. Ultima ocazie a primei reprize a aparținut oaspeților, cu trei minute înainte de pauză, când Edi Stoica a trimis peste poartă mingea centrată de Briceag.

Repriza secundă a început prost pentru gazde. În minutul 50, în urma unui contact aerian la jumătatea terenului, Cotigă vede direct cartonașul roșu și este trimis la cabine. În urma eliminării, Ion Moldovan a mutat rapid și l-a schimbat pe Ayza cu Cătălin Stan. Chiar dacă au evoluat în inferioritate numerică, tot gazdele au fost mai periculoase. În minutul 67 Olteanu a șutat puternic de la 30 de metri, iar Matache a respins cu greu în corner. În minutul 72 Tănasă șuteză și el de la distanță, însă și de această dată Matache reușește să respingă. Ultima ocazie a partidei a aparținut oaspeților. În minutul 78 Lircă a șutat din lovuitură liberă pe lângă poarta apărată de Ciucă. Scor final CS Mioveni – CSM Rm. Vâlcea 0-0, iar argeșenii ajung la -4 la adevăr după patru etape disputate.

CS Mioveni: Ciucă – Pasăre,B.Stoica, Olteanu, Cotigă – Negoiță – Alin Popa (”82 Biceanu), Boboc (”46 Năstăsie), Răuță – Ayza (”57 Căt. Stan), Tănasă
Antrenor: Ion Moldovan

CSM Rm. Vâlcea: Matache – Samson, Tătaru, I. Stoica (cpt.), Ed. Stoica – Bărbulescu, Al. Neagu (Lircă ”68) – Cataramă (Ad. Popa ”78), Codin, Briceag – Arnăutu (B. Geantă ”55)
Antrenor: Claudiu Niculescu 

 

Articol scris de Andrei Zevedei (sportarges.ro)

 

Mihai Andries 29 Sep. 2013, 16:58 Campionat
Pe aceeași temă