„Mi-a fost teamă de acest meci”. Nicu Croitoru după ce Chindia a spulberat Dunărea

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 13:25 Campionat

Chindia Târgoviște a profitat din plin de degringolada de la Dunărea Călărași și a reușit sâmbătă să câștige la cea mai mare diferență de scor în acest campionat, 5-0. Echipa dâmbovițeană, care nici ea nu stătea bine la rezultatele obținute în ultimele etape, și-a refăcut moralul în fața jucătorilor lui Adrian Mihalcea. Cristian Neguț (28′), Cristian Cherchez (34′ și 48′), Marian Vătavu (70′) și Adrian Ioniță (85′) au înscris în poarta lui Cezar Lungu.

La finalul meciului din etapa a 17-a, antrenorul Chindiei spunea că i-a fost teamă de jocul cu Dunărea și speră ca în ultimele patru etape din acest an să obțină maxim de puncte.

„Mi-a fost teamă de acest meci, nu ne așteptam la o victorie cu un asemenea scor. Eu rămân la părerea că Dunărea Călărași e o echipă bună, puternică în atac, cu jucători de calitate. Ne-a ajutat puțin și evoluția lucrurilor pe parcursul meciului, pentru că am făcut 1-0, după aceea am avut 2-0 până la pauză, iar imediat după debutul reprizei a doua am ajuns la 3-0 și jocul a devenit unul ușor. Aveam mare nevoie de victorie, pentru că partida se anunța una dificilă, cum a și început de fapt. Suntem liniștiți pentru câteva zile, întrucât avem o săptămână grea”, a spus Nicolae Croitoru, citat de jurnaldedambovita.ro.

Pentru Chindia urmează alte patru meciuri în acest final de sezon. Miercuri, de la ora 14:00, joacă în deplasare la Unirea Tărlungeni, duminică, de la ora 11:00, întâlnesc pe teren propriu pe UTA Bătrâna Doamnă, iar apoi, în primele două etape din retur are meciuri cu ASU Poli, acasă, și cu CS Balotești, în deplasare.

„Ne gândim acum la meciul cu Tărlungeni, pentru că trebuie să acumulăm puncte, întrucât locul nostru este undeva mai sus decât suntem acum. Ar fi ideal, chiar extraordinar să mai obținem patru victorii până la finalul anului. Ne dorim lucru ăsta și ne pregătim ca atare, rămâne de văzut dacă și reușim. Mă bucur și eu pentru reușita lui Ioniță, la fel și colegii. Și el, și Șerban, care a fost pe bancă, sunt copii pe care îi creștem cu mare grijă, iar orice reușită de-a lor este o realizare a tuturor”, a mai spus Croitoru.

Chindia Târgoviște se află pe locul 6 în Liga 2, cu 25 de puncte, după desfășurarea a 17 etape și anularea rezultatelor cu Șoimii Pâncota și ACS Berceni. Liderul Juventus are 36 de puncte.

Foto: Ionuț PARGHEL

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă