Metaloglobus a resimțit din plin despărțirea de antrenorul Bogdan Andone. A condus la Arad, dar a înregistrat cel mai drastic eșec din acest sezon. Ce spune Gigel Coman

Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 20:41 Campionat

Despărțirea de antrenorul Bogdan Andone a fost resimțită din plin de Metaloglobus în deplasarea de la Arad. Rămasă fără principal cu două zile înainte de jocul cu UTA, echipa bucureșteană a încasat în etapa intermediară cea mai dură înfrângere în acest sezon. A fost 6-1 pentru formația lui Ionuț Popa, însă după ce Metaloglobus a condus prin golul lui Ovidiu Herea din minutul 7.

„Cu o zi înainte de a pleca spre Arad am aflat că Bogdan Andone nu va mai fi antrenorul echipei. Sâmbătă am avut meci, duminică am făcut un mic antrenament și luni ceva, dar nu prea, nu am fost pregătiți pentru acest meci. Conducerea caută acum o soluție pentru un antrenor principal, eu nu am licență”, a explicat, citat de Sport Arad, Gigel Coman, antrenorul secund, acum interimar, ultimele evenimente de la echipa bucureșteană.

Metaloglobus venea după patru meciuri consecutive în care obținuse trei victorii și o remiză și se mulțumea și cu un punct din deplasarea de la Arad. A încasat încă cea mai drastică înfrângere în acest sezon, după acel 5-0 primit la Mioveni.

„Știam că UTA este mai agresivă acasă și că o să avem un meci greu, dar până la a pierde la așa scor drastic este o diferență. Vă dați seama că nu mă așteptam, venisem cu gândul să scoatem un punct. Poate că s-a simțit o mică relaxare din partea jucătorilor, mai ales după minutul 20 și nu știu de ce. A intervenit și oboseala după drumul lung și tot trebui să facem mai mult în acest meci. Asta e, am pierdut la un scor categoric, nu mai avem ce comenta. Obiectivul nostru rămâne menținerea în Liga a 2-a”, a adăugat fostul mijlocaș al Stelei, care, pe lângă secund, este și jucător la Metaloglobus.

Gigel Coman a făcut o comparație și între calitatea terenurilor sintetice pe care joacă acasă UTA, respectiv Metaloglobus. „Și noi jucăm pe iarbă artificială, dar parcă pe terenul nostru mingea alunecă mai repede. Aici se oprește, iar golul doi al UTA-ei acest lucru a contat clar în defavoarea noastră”, a fost remarca antrenorului interimar de la Metaloglobus.

După eșecul de la Arad, Metaloglobus rămâne cu 14 puncte și pică pe locul 13 după 11 etape, la cinci puncte peste ultima poziție retrogradabilă. Sâmbătă, de la ora 11:00, joacă pe teren propriu, cu Academica Clinceni, a doua clasată.

Marius ANGHEL 10 Oct. 2018, 20:41 Campionat
Pe aceeași temă