Mesajul lui Erik Lincar după ce s-a despărțit de Turris Oltul și imaginea din vestiarul liderului Ligii 2 distribuită de antrenor. Cine conduce echipa la următorul meci

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 11:38 Campionat

Un an și două luni a rezistat Erik Lincar (41 de ani) pe banca echipei patronate de Valentin Dragnea, fiul fostului lider al PSD, Liviu Dragnea. Antrenorul orădean s-a despărțit amiabil de Turris-Oltul Turnu Măgurele în această săptămână, cu toate că formația avea rezultate la care nici nu visa, după nouă etape fiind pe primul loc în Liga 2. Implicarea lui Dragnea în treburile staffului tehnic l-a făcut pe Lincar să demisioneze la finalul meciului de sâmbăta trecută, 2-3 la Pitești cu Campionii FC Argeș, iar clubul a anunțat, miercuri, oficial, rezilierea contractului. La rândul său, Erik Lincar a avut un mesaj după despărțirea de formația teleormăneană.

Contractul lui Erik Lincar cu echipa Turris-Oltul Turnu Măgurele s-a încheiat în această săptămână. Antrenorul orădean și-a reziliat pe cale amiabilă, marți, înțelegerea cu clubul teleormănean, pe care l-a promovat în premieră în Liga 2 și pe care l-a adus pe locul 1 în clasamentul eșalonului secund, poziție pe care o ocupă de cinci etape consecutive din nouă desfășurate. Lincar a preluat-o pe Turris-Oltul în luna iulie 2018.

După rezilierea contractului, Lincar a făcut anunțul și pe pagina sa de socializare:

„Mulțumesc „Turris” pentru cele 14 luni de performanță, mulțumesc tuturor jucătorilor cu care am colaborat, vă țin pumnii și vă doresc succes!
La luptă, lupilor!💪💪💪”

Alături de acest mesaj, antrenorul a postat și o fotografie cu mesajele motivaționale din vestiarul echipei din Turnu Măgurele. Unul dintre ele este cel pe care clubul Turris-Oltul l-a postat pe pagina sa de Facebook sâmbăta trecută, după ce Lincar și-a anunțat demisia.

„Când cade zăpada și suflă viforul, LUPUL singuratic moare, dar HAITA supraviețuiește!”

„Nimic nu valorează mai mult decât ZIUA DE AZI!!!”

„Nu pierd niciodată. Ori Câștig, ori Câștig.”

De pregătirea echipei din Turnu Măgurele se va ocupa în perioada următoare, până când conducerea găsește un înlocuitor pentru Erik Lincar, secundul Viorel Domocoș.

Turris-Oltul: „Respect, Erik Lincar!”

Iată mesajul prin care Turris-Oltul Turnu Măgurele a anunțat oficial despărțirea de Erik Linca:

„Multumim, Mister!

Va anuntam ca astazi, 01.10.2019, conducerea clubului nostru, impreuna cu antrenorul Erik Lincar, au decis incetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabila!

Ii multumim pe aceasta cale lui Erik pentru importanta fila pe care a scris-o in istoria clubului nostru.

Respect, Erik Lincar!”

În cariera sa de antrenor principal, Erik Lincar a condus echipele: Inter Clinceni, Viitorul Toporu, Callatis Mangalia, FC Hunedoara, Damila Măciuca, Delta Tulcea, CS U Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Luceafărul Oradea și Academica Clinceni. Ca secund, a fost în loturile echipelor de Liga 1 Concordia Chiajna și Juventus București. Lincar a reușit trei promovări în Liga a 2-a ca antrenor, cu Callatis, Damila și Turris-Oltul.

Turris-Oltul joacă în următoarea etapă a Ligii 2, a 10-a, abia marți, de la ora 19:30, pe teren propriu, cu SCM Gloria Buzău. În clasament, cele două echipe nou-promovate sunt despărțite de trei puncte. Cea din Turnu Măgurele este lider și are 22 de puncte, iar Buzăul are 19 și e pe poziția a 3-a, la egalitate cu UTA, care e pe 2.

Marius ANGHEL 03 Oct. 2019, 11:38 Campionat
Pe aceeași temă