„Meciurile de pe teren propriu au devenit un coșmar”

02 Oct. 2011, 00:59 Campionat

Parcursul prost din acest start de campionat continuă la CS Otopeni. Directorul executiv al clubului ilfovean, Mugurel Porumbacu, era foarte supărat la finalul partidei pierdute, ieri, scor 1-2, în fața rivalei din județ, FC Snagov. Acesta spune că meciurile de pe teren propriu au devenit un adevărat coșmar.

„Sunt foarte supărat că am pierdut pentru că aveam o dorință de a continua victoriile cu Snagovul, după cea din Cupă, dar din păcate nu am reușit. E adevărat că am avut și foarte multe accidentări, cinci jucători accidentați, doi suspendați și astăzi s-a văzut foarte mult. Totuși lotul e format din 22-23 de jucători și ceilați jucători care au intrat în teren trebuia să demonstreze că nu se simte lipsa celor care au absentat din acest joc.
Snagovul a fost o echipă care și-a dorit foarte mult să câștige. Important nu era acel meci din Cupă, ci cele trei puncte de acum.
Văd că de la meci la meci, meciurile de pe teren propriu au devenit un coșmar, au devenit zile foarte negre și este păcat pentru că, gândiți-vă, am pierdut două meciuri „acasă”, am remizat cu Săgeata, deci -8 la adevăr, și am venit cu un egal de la Buzău, asta înseamnă că suntem la -7, deci pe un loc retrogradabil, ceea ce pentru noi este un semnal de alarmă. Deja, eu pot să spun că s-a aprins girofarul.”
, a spus Mugurel Porumbacu.

„Nu merităm locul actual”

Președintele ilfovenilor se teme de retrogradare dacă nu se vor lua măsuri. Primel ar fi aducerea unul fundaș central și a unor atacanți. „Sincer, în acest moment îmi este frică de retrogradare. Din cauza jucătorilor accidentați și suspendați lotul numeric este foarte mic trebuie să aducem neapărat doi-trei jucători și vă dați seama că în condițiile aceste nu putem să aducem decât din străinătate, de afară, jucători liberi. În acest moment avem o nevoie acută de un fundaș central și de atacanți, pentru că aici se face diferența. Luăm goluri foarte lejer, ușor, și nu e normal. Se investește foarte mult la echipa asta, și suflet și condiții, și nu merităm locul actual din clasament.”

Porumbacu a recunoscut că și jucătorii sunt de vină pentru că nu sunt în cea mai bună perioadă, aceștia nearătând a o echipă adevărată în teren. „Se ceartă foarte mult. Eu le-am spus înainte de joc că oamenii la greu să văd. Caracterele și adevăratul fotbalist se vede la greu, nu la bine. Asta este, e păcat că nu au putut face față și să reușească mai mult. Vom vedea în viitor ce se va întâmpla.”

Cât despre golurile adversarilor, oficialul Otopeniului spune că sunt corecte, chiar și penalty-ul. „A fost penalty clar, indubitabil. Primul lor gol a fost după o greșeală a portarului, care nu are voie să ia gol din trei metri, și a fundașului central, care l-a scăpat din marcaj. La al doilea gol a fost penalty clar. Nu am cum să mă păcălesc pentru că eram aici, la cinci metri în spatele porții, după gard, și am văzut foarte bine. Scorul putea fi mai mare, și noi am avut ocazii bune și au avut și ei. Ei puteau pe final să ne mai dea două-trei goluri, așa cum și noi, la 1-1 am avut două ocazii și la 2-1 la fel. Așa e fotbalul, din fericire pentru ei au dat două goluri, din păcate pentru noi am dat doar unul.”

CS Otopeni se află la finalul celor șapte etape pe poziția 15, cu un total de 5 puncte. Etapa viitoare, ilfovenii se vor deplasa la Mangalia pentru a juca cu „lanterna roșie”, Callatis.

Articol scris de Marius ANGHEL

02 Oct. 2011, 00:59 Campionat
Pe aceeași temă