„Credeam că o să retrăiesc coșmarul de atunci”. UTA – FC Brașov i-a readus aminte lui Claudiu Drăgan de meciul Dinamo – Foresta 4-5

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Feb. 2016, 13:30 Actualizat: 29 Feb. 2016, 13:31 Campionat
„Credeam că o să retrăiesc coșmarul de atunci”.  UTA – FC Brașov i-a readus aminte lui Claudiu Drăgan de meciul Dinamo – Foresta 4-5

În minutul 55, tabela arenei din Aradul Nou arăta UTA – FC Brașov 3-0. A urmat golul lui Daniel Ene, eliminarea lui Cătălin Hlistei și ratarea incredibilă a lui Sorin Strătilă și meciul rămânea deschis oricărui deznodământ. Când Marius Matei a înscris pentru 3-2 cu zece minute înainte de final, lui Claudiu Drăgan, directorul sportiv al echipei arădene, i-a fost teamă să nu retrăiască clipele de coșmar de la Dinamo – Foresta, din urmă cu 16 ani.

„Iedul” a intrat atunci pe gazon în minutul 80, în plină perioadă de revenire a moldovenilor, care au întors scorul de la 0-4 la 5-4 în favoarea lor. „Atunci mi-am dat seama pe propria piele că un meci e gata doar când fluieră arbitru. Și atunci, ca și acum, echipa mea, Dinamo, a avut un avantaj reconfortant, ba chiar s-a jucat cu ocaziile la 4-1 parcă. Țin minte că Vlad Munteanu a scăpat singur și a finalizat la mișto, cu o scăriță, în bară… Pe final, chiar credeam că o să retrăiesc coșmarul de atunci. Și un rezultat de 3-3 era rău pentru noi la cum s-a jucat 55-60 de minute”, spunea Drăgan după meci.

Pe de altă parte, directorul sportiv al UTA-ei ar mai putea scăpa de emoții odată cu oficializarea candidaturii sale la Primăria din Chișineu Criș. Este puțin probabil ca Drăgan să mai ocupe o funcție oficială la echipa fanion a Aradului dacă se înscrie într-o bătălie politică.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 29 Feb. 2016, 13:30 Actualizat: 29 Feb. 2016, 13:31 Campionat
Pe aceeași temă