Meciul Petrolul – Chindia, amânat de lucrările de la stadionul „Ilie Oană”. Când se va desfășura derby-ul

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 18:18 Campionat
Meciul Petrolul - Chindia, amânat de lucrările de la stadionul

Schimbare de program pentru petroliștii conduși de Leo Grozavu. Meciul pe care ar fi trebuit să îl desfășoare în weekend, derby-ul cu Chindia, îl va desfășura abia peste două săptămâni și jumătate. Decizia vine ca urmare a lucrărilor care vor avea loc la stadionul „Ilie Oană”.

Învinsă surprinzător vinerea trecută la București, de Metaloglobus, cu 1-0, Petrolul va avea timp suficient să își rezolve problemele pe care le are în acest start de sezon. Echipa condusă de Leo Grozavu are un început de campionat sub așteptări, după patru etape fiind abia pe locul 6, cu 7 puncte, și a primit timp suplimentar pentru a pregăti meciul greu cu Chindia, formație care se dovedește din nou una dintre echipele puternice ale Ligii 2 și favorită la promovare.

Fiindcă pe „Ilie Oană” va juca în curând naționala României, cu Muntenegru, pe 7 septembrie, administratorul arenei a decis să facă lucrări la gazon. Tocmai de aceea, partida dintre Petrolul și Chindia, care trebuia să aibă loc sâmbătă, a fost amânată pentru 12 septembrie, de la ora 19:30.

Astfel, în această săptămână, Petrolul va juca un singur meci, cel de miercuri, de la ora 17:30, din deplasarea de la CS Tunari, contând pentru turul trei al Cupei României.

Apoi, în campionat, Petrolul va juca sâmbătă, 8 septembrie, de la ora 15:30, la Petroșani, cu Energeticianul.

Marius ANGHEL 27 Aug. 2018, 18:18 Campionat
Pe aceeași temă