Meciul cu Afumați, de coșmar pentru CS Mioveni. Tirică și Gugu au ieșit accidentați în prima repriză, iar Burnea a fost aproape să „rupă” bara

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 13:33 Campionat
Meciul cu Afumați, de coșmar pentru CS Mioveni.** Tirică și Gugu au ieșit accidentați în prima repriză, iar Burnea a fost aproape să

CS Mioveni nu se regăsește pe acest final de campionat, iar formația pregătită acum de Florin Marin pare să termine campionatul în corzi. Lucrurile nu merg mai deloc la echipă și, după egalul de la Brașov, 0-0, urmat de înfrângerea de la Oradea, 1-2 cu Luceafărul, a venit acum un nou eșec, de data aceasta acasă, în fața echipei CS Afumați. Partida de duminică seara s-a terminat 3-1 în favoarea oaspeților, după ce aceștia la pauză conduceau deja cu 2-0.  

Meciul cu Afumațiul a fost unul de coșmar pentru galben-verzi, atât din cauza scorului înregistrat, cât și a accidentărilor suferite de jucă­tori. Astfel, fundașul dreapta Andrei Tirică s-a accidentat încă de la prima fază de poartă, în minutul 3, acesta având o pătrundere pe dreapta și forțându-se să centreze de la limita cornerului din fața adversarului. În urma duelului, în care fundașul s-a ales cu o talpă din partea adversarului, Tirică a căzut și nu s-a mai putut ridica, ținându-se de picior și acuzând dureri. Echipa medicală a intrat și, văzând gravitatea situației, a cerut schimbare, jucătorul nemaiputând continua partida. Acesta nu mai putea călca de durere pe picior și a fost dus pe brațe până la bancă, iar apoi tot așa a ajuns la pauză la vestiare. În locul său, pe teren a intrat, în minutul 6, Alexe, care a jucat pe același post.

Un alt jucător din Mioveni ghinionist în acest joc a fost Costinel Gugu. Fundașul central s-a accidentat și el la un corner în care a urcat în careu advers, căzând greșit în urma unei sărituri. Gugu a rămas și el întins pe gazon și, după intrarea echipei medicale, s-a cerut o nouă schimbare, nici el neputând continua. În locul său, în minutul 44, a intrat Edi Stoica. Acesta din urmă a jucat fundaș stânga, iar Burnea care evoluase până atunci pe acel post a fost trecut fundaș central în locul lui Gugu.

La un pas de o accidentare horror

Mult mai norocos decât cei doi coechipieri a fost Ionuț Burnea. Fundașul care a început meciul pe partea stângă și l-a terminat în centrul apărării s-a accidentat și el, în minutul 52. La acea fază, Florescu bate bine, înalt, o lovitură liberă de la 25 de metri, din colțul stâng al careului, la bara a doua, Muțiu se înalță acolo și reține din fața lui Burnea, însă jucătorul galben-verde nu se poate opri din avânt și se izbește violent de bară cu piciorul.

Inițial s-a crezut că este ceva grav după cât de tare s-a auzit izbitura, însă după intrarea echipei medicale, Burnea și-a revenit și, în câteva momente, a fost din nou pe teren, putând continua partida până la final.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă