Meci horror la Târgoviște! Stoican vrea să plece după eșecul cu Brăila, 2-4!

03 Sep. 2012, 11:19 Campionat

De mult n-a mai trăit stadionul târgoviștean un meci dramatic precum cel de sâmbătă. Început bine de Chindia, gol Verdeș (17) și Băluță (38), reușite între care s-a strecurat punctul lui Câmpeanu (26), primul joc oficial din noul sezon s-a terminat cu spectatori huiduindu-și copios favoriții și cu un tsunami de goluri în plasa lui Perianu. Poate alta ar fi fost desfășurarea din mitanul secund dacă Pătru ar fi transformat un penalty scos de Cherchez (39), la 2-1.

„Ratarea penalty-ului a fost momentul psihologic al meciului. Era greu să revenim de la 1-3”, a recunoscut Alin Pânzaru, antrenorul oaspeților, după victoria surpriză de la Târgoviște.

Pauza n-a fost un sfetnic bun pentru Chindia: de la cabine a ieșit o echipă apatică, greoaie, care a jucat rolul de încasator în partea a doua, spre disperarea tribunei, care și-a ieșit din tipar pentru prima dată în ultimii ani. „Să plecați toți, să ne lăsați”, au urlat spectatorii, care i-au aplaudat doar pe Băluță și Cherchez, fraternizând cu cei șapte suporteri de la Brăila și felicitând oaspeții pentru succes.

Rusu (68), Bălțoi (80) și Pungă (81) au înscris cu lejeritate, lăsând impresia că Brăila poate marca la fiecare atac, fără să fie jenată de apărătorii de carton ai Târgoviștei.

2-4 și Chindia începe sezonul cum nu se putea mai prost: eliminată din Cupă și umilită acasă de o formație care a gâfâit 45 de minute cu fundul în poartă. Ce s-a întâmplat la vestiare, probabil că nu vom afla niciodată.

Stoican vrea să demisioneze

Tehnicianul Chindiei intenționa să își anunțe demisia imediat după finalul meciului. Fostul dinamovist a stabilit pentru azi o întâlnire cu Gică Popescu, la finalul căreia va stabili dacă va mai continua la Târgoviște.

„Trebuie să recuperăm la Bacău punctele pierdute cu Brăila. Oamenii au tot dreptul să fie supărați pe noi. Așteptau altceva” – Bobi Verdeș, Chindia Târgoviște

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: George MANEA

03 Sep. 2012, 11:19 Campionat
Pe aceeași temă