Meci decisiv în Aradul Nou

05 May. 2009, 18:00 Campionat
Meci decisiv în Aradul Nou

CSU Goldiș și CFR Timișoara se întâlnesc miercuri, de la ora 18:00, într-un meci decisiv în lupta pentru evitarera retrogradării. Patru etape au trecut decând CS Universitatea „Goldiș” nu a mai câștigat măcat un punct. A fost 0-1 Cu Liberty, la Salonta, 0-1 pe propriul teren cu UTA, 1-3 în Aradul Nou cu Unirea Alba Iulia și 2-4 în Zăvoi cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Am revăzut toate aceste partide și pot spune că nu am jucat slab. Am avut neșansă. Am ratat prea multe ocazii de gol. În plus, au fost și dezavantajați de arbitraje. De exemplu, la ultimul joc de la Râmnicu Vâlcea am avut cel puțin două lovituri de pedeapsă care nu ne-au fost date”, a declarat Costel Bogoșel.

De cealaltă parte, CFR Timișoara vine în Aradul Nou după o victorie scurtă, 1-0, lângă Gara Mare cu Liberty Salonta. Trupa timișoreană, în partidele din deplasare, în acest retur, a obținut doar o remiză, în prima rundă, în meciul cu FCM Târgoviște. În rest, echipa pregătită de Florin Bugar a pierdut pe linie partidele cu FC Bihor (1-2), Mureșul Deva (0-2), Drobeta Turnu Severin (0-4) și Internațional Curtea de Argeș (1-4).

„Este clar că e un meci de șase puncte. Suntem obligați să câștigăm partida și sunt convins că putem să-i învingem pe timișoreni. Sunt convins că nu vom avea un meci ușor, mai ales că CFR își dorește și să răzbune înfrângerea din tur”, a mai spus antrenorul grupării studențești.

Și la acest meci, Bogoșel se confruntă cu importante absențe din lot. Dan Găldeanu nu a mai jucat de trei etape, fiind în continuare accidentat, iar Cosmin Aldea se pare că va rata restul partidelor din retur. Gabi Turcaș are o mână în gips și va mai trebui să stea două săptămâni, iar Remus Lung este în stare de suspendare, în urma avertismentul primit la Vâlcea. Nici celălalt fundaș central nu poate evolua în partida de astăzi, după ce a ratat antrenamentele după jocul din etapa precedentă, astfel că Bogoșel va trebui să-i folosească în defensivă cu Miculescu și Mușuroaia.

„Cei doi au mai jucat împreună, deci nu ar trebui să avem probleme. Luca s-a pregătit alături de echipă în ultimele zile și îl așteptăm să înscrie în partida cu CFR. Meciul este unul decisiv pentru ambele echipe. Sunt convins că timișorenii vor veni să se apere și să obțină măcar un rezultat de egalitate. E clar că va fi un meci de șase puncte. Dacă aveam tot lotul la dispoziție nu îmi făceam așa mari probleme, dar și așa sunt convins că putem câștiga. Atmosfera din cadrul lotului este una apăsătoare, pentru că nu am mai câștigat de patru etape. Sper să batem miercuri și să ne deblocăm”, a concluzionat Costel Bogoșel.

Acesta ar putea utiliza în partida cu CFR Timișoara următoarea formulă de echipă: Pășcălău – Negrita, Miculescu, Mușuroaia, Filaret – Mițiți, Onu, Bota, C. Roșca – Cr. Luca, Paina. De cealaltă parte, Florin Bugar ar putea apela la următorul „11″: Mutu – Goșa, Yamamoto, Geamăn, Bertea – Dudaș, Milosavljevic, Neagoie, Murineanu – Rădoi, Jovanovic.
Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Lucian Rusandru (Sf.Gheorghe), Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) și Cătălin Haramuz (Reșița). Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat Ștefan Szilaghi (Satu Mare).

Articol scris de Daniel Berar
 

05 May. 2009, 18:00 Campionat
Pe aceeași temă