Meci de șase puncte în Aradul Nou

05 May. 2009, 16:51 Campionat
Meci de șase puncte în Aradul Nou

Aflate în zona periculoasă a clasamentului despărțite de doar trei puncte, CS Universitatea și CFR, se vor înfrunta mâine la Arad. După victoria de sâmbătă cu Liberty, timișorenii nu concep să piardă în Aradul Nou, la o echipă aflată în pantă descendentă după începutul bun de retur.

„Mergem să luăm trei puncte, dar trebuie să fim precauți și în apărare” spune antrenorul timișorenilor, Florin Bugar.

Bănățenii ar putea fi lipsiți de unul din stâlpii apărării la acest meci, Valentin Geamăn e incert după ce s-a accidentat la picior în minutul 57 al meciului din etapa trecută. Juniorii Alex Dudaș și Chatti Ramzi nu sunt nici ei la capacitate maximă, fiind în recuperare după accidentări.

ACU și leopardu în oglindă

De partea cealaltă, gazdele de la CS Universitatea au parte și ele de numeroase absențe. Remus Lung este suspendat, iar Dan Găldean, Cosmin Aldea și Gabi Țurcaș au probleme medicale.
Între cele două formații există de altfel mai multe asemănări. Pe lângă că nu reprezintă prima opțiune între preferințele fanilor din orașele lor ca destinație la stadion, ambele echipe înregistrează asistențe dintre cele mai mici în Liga II. Cu mici excepții, acestea nu depășesc 300 de spectatori la partidele de pe teren propriu. Ba mai mult, la fel ca CFR și cei de la ACU se confruntă cu absența nemotivată a unui jucător tânăr, Raul Costescu de la feroviari, Mihai Ochiu de la arădeni și ambii împrumutați de la alte grupări fotbalistice.

 

Articol scris de Cornel Biholari

05 May. 2009, 16:51 Campionat
Pe aceeași temă