Meci capital pentru Rapid. Tudoreanu: „Ne-am luat toate măsurile”

Mihai Andries 04 Apr. 2014, 16:16 Campionat
Meci capital pentru Rapid.** Tudoreanu:

Rapid Suceava are programat la sfârșitul acestei săptămâni un meci capital în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Mâine, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în cadrul etapei a XXIV-a din sezonul regulat al Ligii a II-a, „ceferiștii” primesc vizita Farului Constanța, o echipă cu care se vor reîntâlni în play-out, astfel că orice punct câștigat sau pierdut în acest joc va conta dublu în clasament.

„Este un meci extrem de important pentru noi. Dacă-l câștigăm, luăm o opțiune importantă în ceea ce privește salvarea de la retrogradare pentru că ne-am desprinde la șapte puncte de Farul. Și băieții sunt conștienți de miza acestui meci și s-au antrenat foarte serios în această săptămână. Practic, pregătim acest meci de două săptămâni. Ne-am luat toate măsurile, am menajat o parte dintre jucători la ultimele două etape tocmai pentru a avea tot lotul valid la meciul cu Farul Constanța”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a anunțat că rapidiștii au intrat în cantonament încă de aseară.

Tudoreanu este sigur că echipa constănțeană vine să dea totul pe Areni, chiar dacă „marinarii” au probleme însemnate de efectiv înaintea meciului de mâine. Cristian Silvășan, autorul unicului gol prin care Farul se impunea în jocul direct din tur, este suspendat, iar celălalt om cu experiență din ofensiva dobrogenilor, Cristi Cristea, este accidentat. „Sunt sigur că vin la Suceava să dea totul pe teren. Silvășan este o absența importantă, dar vor găsi soluții. Trebuie să ne concentrăm pentru că ne așteaptă un meci foarte greu”, a mai spus Ted.

Sursa: Gazeta SV

Mihai Andries 04 Apr. 2014, 16:16 Campionat
Pe aceeași temă