Marțian: „UTA nu e de vânzare, dar oricine e binevenit alături de mine”

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 16:55 Campionat
Marțian: „UTA nu e de vânzare,** dar oricine e binevenit alături de mine

Când luminița de la capătul tunelului în sfârșit apărea odată cu oferta generoasă a clubului Atletico pentru întreg pachetul de acțiuni a UTA-ei, Adrian Marțian taie de față orice speranță. Omul de afaceri clujean spune răspicat că în calitate de patron al „Bătrânei Doamne”, deținător a 80% din acțiunile grupării „textiliste” nu e deloc interesat de propunerea clubului finanțat de Marius Țucudean…

– Bună ziua, domnule Marțian, ați aflat…

–  (mă întrerupe) Da, bineînțeles. Le mulțumesc domnilor de la Atletico pentru oferta bună, dar clubul nu este de vânzare. 525 de mii de euro este o sumă rezonabilă, însă eu am planuri mari cu UTA. Nu am venit la Arad să stau 3-4 luni, am un plan pe termen mai lung la club.

– Și când aveți de gând să demarați acest plan, suntem pe 18 iulie și echipa are șase jucători sub contract și datorii de sute de mii de euro?

– O să vedeți, de luni o să începem să plătim restanțele, să rezolvăm și Statul și o semnăm cu jucători buni. Eu am demonstrat că bag bani la acest club, nu ca alții care poate au condus pe banii altora.

–  Auditul de care ați vorbit luni la mitingul suporterilor l-ați demarat?

–  Am discutat cu o firmă din Oradea, mi-a promis că se ocupă de tot începând de săptămâna viitoare.

– Prin urmare, de luni veniți din nou la Arad să vă apucați efectiv de treabă?

–  O să vin, nu o să vin, nu e important asta. Persoana care face contractele și are drept de semnătură trrebuie să fie la club.

– Dar nu mai aveți nici antrenor, nici director executiv, se pare că nici ei nu mai cred în proiectul dumneavoastră…

–  Cine a spus că nu mai avem antrenor? Falub a plecat deocamdată de la Arad căci nu are ce face, dar va reveni de luni încolo când o să-I pun la dispoziție un lot bun. Iar pe nea” Costică (n.a. Gheorghe Constantin) nu-l pot obliga să facă ceea ce nu-și dorește. Dacă nu mai crede în mine, e liber să facă ce vrea…

–  Sunteți sigur că acea hârtie între dumneavoastră și Giovanni Catanzariti, prin care acesta din urmă se angajează să vă cedeze 80% din acțiuni, e valabilă, iar dumneavoastră sunteți fără doar și poate patronul UTA-ei?

–  100%, nu am niciun dubiu. E un act legalizat, nu poate fi contestat de nimeni.

– Așadar, refuzul e defintiv?

–  Bineînțeles. Le mulțumesc oamenilor care au venit cu această ofertă, sunt drăguți, dar nu sunt interesat să vând. În schimb, îi aștept cu drag lângă mine pentru a face o echipă cât mai puternică. Mă gândesc că și ei, ca și mine, își doresc promovarea în Liga 1.

Până la această oră nu am reușit să aflăm și punctul de vedere al lui Giovanni Catanzariti cu privire oferta clubului Atletico, administratorul și președintele grupării emblemă a Aradului.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 16:55 Campionat
Pe aceeași temă