Marius Stoica și Mioveniul au ajuns la șapte etape consecutive fără eșec. „Suntem pe un drum bun, sper ca echipa să joace din ce în ce mai bine”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Mar. 2016, 08:55 Campionat
Marius Stoica și Mioveniul au ajuns la șapte etape consecutive fără eșec.**

Victoria din Zăvoi din etapa a 22-a, 2-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea, a adus liniștea la CS Mioveni, echipă care, având avantajul unui program favorabil, este aproape calificată în play-off-ul Seriei a II-a. 

Marius Stoica, tehnicianul echipei argeșene, crede că formația sa trece printr-o pasă bună. „O victorie foarte importantă pentru a ne consolida locul din clasament. Este luptă foarte mare pentru primele șase locuri. A fost un joc disputat, cu ritm, nerv, probabil și dorința jucătorilor de a face lucruri bune, prin atacuri la limita sportivă, au dus la cele șapte cartonașe galbene din prima repriză. Am practicat un joc bun, chiar dacă am marcat pe final în superioritate numerică, am întâlnit un adversar foarte valoros. Noi am venit să nu pierdem, jucam contra Vâlcii, care, etapă de etapă, arată că are valoare. Consider că am câștigat trei puncte foarte mari. Cum și noi am pierdut acasă cu Vâlcea, pe final, acum, am câștigat noi”, a spus la finalul jocului Stoica.

Marius Stoica crede că, în Seria a II-a, echilibrul este foarte accentuat între primele nouă clasate. „Sunt echipe valoroase, nu este diferență între cele nouă echipe care vor să joace fotbal. Venim după șase etape pozitive, în care nu am pierdut, am primit doar două goluri. Ușor, ușor, am ajuns la egalitate cu Vâlcea. Am în lot 25 de jucători,  este normal să aleg echipa la fiecare etapă, în funcție de adversar, cum sunt inspirat și să aduc rezultate pentru această echipă. Jucăm mai relaxați, fără presiune, rezultatele bune ne duc la o concentrare mai bună, am urmărit să nu pierdem în Zăvoi. Nu văd o echipă care să domine această serie, sunt formații valoroase pe primele nouă locuri, apropiate valoric. Suntem pe un drum bun, sper ca echipa să joace mai bine de la etapă la alta”, a mai spus antrenorul Mioveniului, echipă care are șapte rezultate pozitive consecutive, nu șase.

După victoria din etapa a 22-a, CS Mioveni a egalat la puncte, 39, pe CSM Râmnicu Vâlcea și FCM Baia Mare și a urcat pe locul 4 în serie, la cinci puncte în spatele liderului Chindia Târgoviște.

În ultimele patru etape rămase de disputat din retur, CS Mioveni va mai întâlni pe FC Brașov (a), FCM Baia Mare (d), FC Caransebeș (3-0) și Metalul Reșița (d).

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 13 Mar. 2016, 08:55 Campionat
Pe aceeași temă