Marius Lăcătuș: „Dacă nu ar fi fost vorba de promovare, nu veneam în Copou”

Mihai Andries 13 Oct. 2013, 22:18 Campionat
Marius Lăcătuș:** „Dacă nu ar fi fost vorba de promovare, nu veneam în Copou

Noul antrenor al Iașiului, Marius Lăcătuș, a sosit duminică seară în România, iar luni va ajunge în Copou pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale. Tehnicianul a declarat că este la curent cu ceea ce se întâmplă în seria I și că nu ar fi venit la Iași dacă obiectivul impus nu ar fi promovarea.

„Mâine voi ajunge la Iași pentru a semna contractul. Nu cred că vor fi probleme în acest sens, vin să semnez cu Iașiul, altfel nu aș fi bătut atâta drum. Cunosc seria, nu va fi ușor să promovăm, dar oriunde este greu, la orice echipă. Depinde de obiectivul pe care îl ai. Unii luptă pentru campionat, alții pentru cupele europene, aici este vorba despre promovare. Pentru Iași e clar că trebuie să promoveze. Pentru orice antrenor preluarea unei echipei este o nouă provocare. Când iei o echipă nouă vrei să scoți maximum, asta îmi doresc și eu la Iași. Nu am nicio teamă”, a declarat Marius Lăcătuș.

Noul tehnician a mai spus că este într-o relație foarte bună cu președintele executiv al Iașiului, Florin Prunea: „Cu Florin sunt prieten de foarte mulți ani și am rămas în aceleași relații. Cu primarul Gheorghe Nichita m-am întâlnit o singură dată până acum, la cununia finului Marius Onofraș. Ne vom întâlni când voi ajunge în Iași, dar nu cred că vor fi probleme în privința contractului. Cu Marius (n.r. Onofraș) am vorbit, dar nu am intrat în detalii despre echipă sau despre serie”.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 13 Oct. 2013, 22:18 Campionat
Pe aceeași temă