Marinari fără glorie! Farul a fost dărâmat din temelii de buzoieni!

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 14:42 Campionat

Farul Constanța a pierdut, ieri, meciul disputat contra celor de la Gloria Buzău, cu un scor care nu mai lasă loc de scuze, 1-4. Constănțenii au început bine partida și au deschis scorul prin Bolat (min.12), care a marcat cu o lovitură de cap după un corner bine executat de Florea. După numai un minut, Farul își putea dubla avantajul dar Igiroșanu nu a reușit să îl învingă pe Stoicescu.

Farul a ratat un penalty la 1-1

Gloria a reușit egalarea în minutul 19 prin Verdeș care a păcălit apărarea gazdelor și l-a învins pe Neagu cu un șut din unghi. Farul putea trece în avantaj în minutul 24. Nicu Crețu a obținut un penalty pe care Florea nu a reușit să îl transforme. Până la pauză Gloria Buzău a trecut la cârma jocului și a reușit să mai marcheze două goluri.

Verdeș a făcut dubla în minutul 36 după ce a trimis balonul în plasă cu capul peste portarul advers,după o centrare în careu, deși era talonat un fundaș al celor de la Farul.

Uciși din faze fixe

În minutul 44 Dăniță stabilește scorul pauzei tot cu o lovitură de cap,după un corner de pe partea dreaptă a terenului. După pauză, toată lumea se aștepta ca Farul să atace și să marcheze repede pentru a reveni în joc. Dar, în minutul 50, Pușcașu a dat peste cap apărarea Farului, reușind să marcheze tot cu capul după o nouă fază fixă.

Până la finalul partidei, ambele echipe au avut ocazii de a marca însă tabela a rămas neschimbată: 1-4. Victorie clară pentru Gloria Buzău care își ia revanșa în fața celor de la Farul, în tur buzoienii pierzând în fața marinarilor, pe propriul teren.

După 12 etape disputate Gloria Buzău ocupă locul 6 în clasament cu 18 puncte, iar Farul cu 15 puncte se clasează o treaptă mai jos, locul 7 în campionat.

FARUL CONSTANȚA – GLORIA BUZĂ‚U 1-4
Marcatori:
Bolat ”12 / Verdeș ”19, ”36, Dăniță ”44, Pușcașu ”50

Farul: V. Neagu – Băjan, Buzea (cpt.), Răvoiu, Mansur – I. Florea (Butoi ”63), Coconașu (Tothăzan ”58) – Ivanovici (Tarek ”77), Bolat, N. Crețu – Igiroșanu
Antrenor: Ion Răuță

Gloria: Stoicescu – Airinei, Dăniță, Bîrsănel, B. Dumitru – M. Mihăescu (A. Voicu ”70), G. Marcu (cpt.) -G. Ion (Fl. Alexandru ”55), Pușcașu, Drăguț (Burlacu ”78) – Verdeș
Antrenor: Viorel Ion

Stadion: Farul (Constanța); Spectatori: 150;  Arbitru: Eduard Marius Constantinescu (Craiova); Asistenți: Florin Eduard Ungureanu și Bogdan Velicu (ambii București) Jucătorul meciului: Bobi Verdeș

 

Articol și foto de Alexandru RAITA

 

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 14:42 Campionat
Pe aceeași temă