Marin Barbu: „Eu sunt de acord cu o singură serie de Liga 2″

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 16:00 Campionat
Marin Barbu:**

Rapid Suceava se pregătește de un nou sezon în Liga 2. Cu un lot format în cea mai mare parte din jucători locali, și cu sprijinul financiar garantat de autoritățile locale, antrenorul Marin Barbu speră că echipa lui să aducă cinste orașului pe care îl reprezintă.

„Noi la Suceava nu stăm nici prea rău, nice prea bine. Primarul orașului a promis că fotbalul nu va muri și va finanța în continuare echipa. Avem norocul cu 3-4 sponsori care cât de cât ajută. Ne vom înscrie, vom juca, banii sunt puțini, dar sunt puși în așa fel pe hârtie încât, așa puțini cum sunt, să fie dați la timp. La Suceava sunt niște jucători aparte, foarte ambițioși, care nu se dau în lături de la efort. Sunt fotbaliștii orașului, acum au șansă să arate ce pot. Dacă vom juca un fotbal frumos, va veni și lumea la stadion”, a declarat Marian Barbu în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

În contextul incertitudinilor legate de sistemul competițional de joc ce va fi adoptat pentru noul sezon, tehnicianul formației sucevene și-a exprimat dorința ca eșalonul secund să fie redus la o singură serie.

„Eu sunt de acord cu o singură serie. Dacă tot mă duc la Constanța, de ce să nu mă duc la Oradea sau la Craiova? Va fi un efort mai mare din partea jucătorilor, pentru că va fi foarte greu să pleci cu două zile înainte, dar am fi mai motivați”, a explicat Marin Barbu.

Mihai Andries 11 Aug. 2013, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă