Marica rezolvă toate problemele. Stadionul Farul a fost omologat și poate găzdui din nou meciuri. „Am reușit! Jucăm acasă!” Primul adversar pe care SSC Farul îl va întâlni la Constanța

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 22:03 Campionat
Marica rezolvă toate problemele. Stadionul Farul a fost omologat și poate găzdui din nou meciuri.

Asocierea cu Ciprian Marica și readucerea ca antrenor a lui Petre Grigoraș pare să fi pus punct problemelor la SSC Farul, grupare care a fost chiar aproape de desființare în această vară din cauza situației financiare dezastruoase și a războaielor interne. Implicarea fostului atacant al naționalei a adus stabilitate, liniște și a dus la rezolvarea inclusiv a problemei stadionului. Astfel, gruparea constănțeană a reușit în această săptămână să omologheze arena pe care o consideră casă.

Petre Grigoraș anticipa imediat după repunerea sa în funcția de antrenor la SSC Farul că echipa va reuși să omologheze stadionul Farul fix înaintea meciului cu Universitatea Cluj, programat să aibă loc în etapa a 11-a, la mijlocul săptămânii următoare. Lucru confirmat astăzi, joi, pe pagina de facebook a clubului.

„AM REUȘIT! JUCĂ‚M ACASĂ‚! Stadionul Farul Constanța a primit, astăzi, omologarea de la Federația Română de Fotbal, ISU și Jandarmeria Română, iar echipa FC Farul Constanța poate juca ACASĂ‚, la Constanța, meciul cu FC Universitatea Cluj”, a anunțat SSC Farul, care pe pagina de socializare își înșeală cititorii, autointitulându-se FC Farul.

În acest sezon de Liga 2, unde este nou-promovată, SSC Farul a jucat pe teren propriu la Ovidiu, la Academica lui Gheorghe Hagi, cu ACS Poli (4-1), apoi a mers la Călărași pentru a desfășura jocul cu Academica Clinceni (1-4), iar ultimele trei partide le-a desfășurat „acasă” la Techirghiol, pe stadionul Sparta, cu CS Balotești (2-0), Metaloglobus (1-2) și Energeticianul (1-0).

Sâmbătă, de la ora 12:00, SSC Farul joacă în deplasare, la Timișoara, cu ASU Politehnica, iar miercuri, de la ora 16:00, în etapa a 11-a, intermediară, va reveni pe stadionul Farul din Constanța, acolo unde va găzdui meciul cu „U” Cluj.

Înaintea etapei a 10-a, SSC Farul ocupă locul 14, cu 9 puncte, fiind la un punct peste ultimele două poziții retrogradabile.

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 22:03 Campionat
Pe aceeași temă