„Mai avem încă 14 finale”

17 Mar. 2012, 22:16 Campionat

Viorel Tănase a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Farului. Antrenorul gălățean recunoaște însă că jocul echipei sale mai are încă destule hibe, însă speră să le pună la punct cât mai curând.

Tănase spune că deja se gândește la meciul cu Viitorul și că până la finalul campionatului mai are de disputat 14 finale.

„Nu a fost un joc ușor, știam echipa din Bacău, bine organizată, bine așezată tactic pe teren. Știam că pe faza defensivă se vor așeza cu 5 jucători, jucănd baloanele lung. Cred că am reușit să contracarez jocul Bacăului. Sunt mulțumit de determinare, sunt mulțumit de atitudinea băieților pentru primul joc, dar mai sunt multe hibe pe care trebuie să le pun la punct.

Chiar dacă nu am luat gol am făcut niște greșeli în defensivă care ne puteau costa. Am câștigat doar un joc și de acum mă gandesc la meciul cu Viitorul. Sper să eliminăm greșelile. Ne-am grupat bine în 10 jucători și mă bucur că nu am luat gol.

Nu comentez arbitrajul indiferent de rezultat, nu mă interesează arbitrajul. Mâine voi merge la Galați și începem să pregătim meciul cu Viitorul. Am câștigat o finală și mai avem încă 14.”, a declarat, citat de fcfarul.ro, Viorel Tănase, după victoria cu 2-0 în fața Bacăului.

Paraschiv are probleme cu inima

Tehnicianul constănțenilor a vorbit și despre neincluderea în lot a fostului căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv, și de problemele pe care noua achiziție a Farului o întâmpină.

„Lui Sorin Paraschiv nu i-a ieșit bine un EKG și nu puteam risca. L-am trimis la București și sper ca de luni să revină cu forțe proaspete să ne putem baza pe el”, a încheiat Tănase.

Cu cele trei puncte câștigat în fața FCM-ului din Bacău, Farul a acumulat 22 de puncte și a urcat 3 poziții în clasament.

Foto: Alexandru RAITĂ‚

17 Mar. 2012, 22:16 Campionat
Pe aceeași temă