„Mă bate gândul să mă retrag de tot din fotbal”. Viorel Ion e dezamăgit de situația financiară din Liga 2

Adrian Soare, Marius ANGHEL 25 May. 2015, 19:34 Campionat

Extrem de dezamăgit din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Gloria Buzău, antrenorul Viorel Ion, numit recent și manager, a declarat că ia în calcul varianta unei despărțiri de gruparea din Crâng. Mai mult, „Vioară” se gândește chiar să se retragă de tot din fotbal.

Săptămâna trecută Primăria a virat în contul clubului suma de 100.000 lei, însă acești bani au fost folosiți pentru a achita o parte din datoria pe care Gloria o are la Finanțe.

„Vă spun sincer că așa dezamăgit rău ca acum nu am fost niciodată și chiar mă pune pe gânduri să mă retrag. Noi sâmbătă terminăm campionatul și s-a dat un salariu, de Paște. Nici nu îmi vine să mai vorbesc. Mă bate gândul să mă retrag de tot din fotbal decât să antrenez în liga secundă, să pun bani de acasă, vorba vine, căci nici nu mai am. Sunt foarte indignat și dezamăgit de situație. Planurile erau altfel, le dădeam acum un salariu, sâmbătă încă unul și să facem și noi un banchet, dar, în contextul actual, nu ai ce să faci. Poți să-i chemi cu buzunarul gol?”, a declarat tehnicianul grupării din Crâng, Viorel Ion, la finalul meciului pierdut de echipa sa cu FC Voluntari, scor 1-2.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 25 May. 2015, 19:34 Campionat
Pe aceeași temă