Luceafărul și UTA s-au anulat reciproc

17 May. 2012, 15:57 Campionat
Luceafărul și UTA** s-au anulat reciproc

Pe un timp friguros și un teren moale, după ploaia căzută în decursul zilei, echipa Luceafărul Felix a remizat miercuri, la Sânmartin, cu arădenii de la UTA, în derby-ul etapei a XXVII-a a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a.

Deși au practicat un joc bun și și-au creat numeroase ocazii de a înscrie, elevii antrenorului Leo Grozavu nu au izbutit să înscrie și au încheiat cu 0-0, o partida în care nici oaspeții nu au marcat, cu toate că și ei au pus în pericol de câteva ori poarta adversă.

În prima repriză, în minutul 26, Hidișan de la UTA a trimis cu capul pe lângă poartă din 7 metri, pentru ca un minut mai târziu, Luceafărul să fie aproape să deschidă scorul, dar Ianc a trimis în bară.

Atacurile gazdelor au continuat în primul mitan, iar în minutul 36, Bundea a trimis pe lângă bară de la 20 de metri.

În partea a doua, bihorenii au început foarte bine, dornici de a înscrie, însă, în minutul 59, Konyeha scăpat singur cu portarul la 8 metri s-a împiedicat în minge și aceasta a ieșit în afara terenului. Nu au trecut decât patru minute și Bundea a executat o lovitură liberă de la 18 metri, dar mingea trimisă de el a lovit bara transversală.

În final s-au mai consemnat două ocazii, câte una de ambele părți. Mai întâi, în minutul 90+1, Roșu de la gazde a trimis de la 10 metri puțin pe lângă poartă, pentru ca un minut mai târziu, Neagu, de la arădeni, să șuteze de la 15 metri, dar portarul Samoilă a reușit să respingă.

S-a încheiat, astfel, la egalitate un joc care a mulțumit publicul spectator, dar care nu a adus goluri. Și rezultatul pare mulțumitor pentru cele două echipe, cel puțin după declarațiile antrenorilor.

„În afară de primele 15-20 de minute, în care am avut un prea mare respect față de arădeni, jocul a fost la discreția noastră. Îmi pare rău că nu am învins, dar nu pot să reproșez nimic jucătorilor, care au evoluat cu ambiție și ardoare. Am întâlnit un adversar bun, așezat tactic, care a venit cu lecția bine învățată”, a declarat la final antrenorul Leo Grozavu.

LUCEAFĂ‚RUL ORADEA – UTA ARAD 0-0

Antrenor: Leo Grozavu
Samoilă – Mihuț, D. Mureșan, Letan, A. Achim – Lupuț – S. Ianc (’44 D. Muntean), Konyeha, Bundea (cpt.), Fl. Neaga (’73 Cr. Andor) – C. Roșu

Antrenor: Adrian Falub
Amadio – I. Bălan (’88 Calvin), Al. Manea, Gligor, Siminic – Purece (’79 Căt. Bucur), Hidișan (’75 Chindriș), Al. Ignea, G. Neagu – Galanis, Mara (cpt.)

Sursa: Bihoreanul

17 May. 2012, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă